HTML

Naptár

július 2022
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2022.06.30. 09:22 építészke

Vérbő komédia a Búcsú téren...

Nem sűrűn írjuk meg személyes élményeinket, de a tegnap esti mindenképpen ér néhány sort. Sokad magunkkal volt szerencsénk megnézni a Mézesvölgyi Nyár idei programsorozatának tegnap esti előadását, az "Anconai szerelmesek" című darabot. A kedvcsináló szerint, ez a színpadi mű két óra felhőtlen szórakozás, némi cinkos összekacsintással, egy csipet erotikával és bőséges humorral nyakon locsolt nosztalgiával, azaz a legjobb kulturális koktél egy fárasztó nap utáni felüdüléshez. És ez valóban így van. Akik szeretik a helyzetkomikumra épülő előadásokat, a remek színészi teljesítményeket és a hetvenes évek olasz dallamait, azok nem fognak csalódni. A nézőknek pedig nincs más dolga, mint nevetni, tapsolni, nevetni, tapsolni. Ennyi az egész... (A fotó internetes forrásból származik.)

mezesvolgyi_nyar.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: előadás bejegyzés gondolatébresztő veresegyház repost celebcunami bulvárriadó mézesvölgyi nyár anconai szerelmesek veres1színház


2022.06.28. 18:52 építészke

Rosszul teljesít a TV2 napi sorozata...

Amennyiben vetünk néhány pillantást a kereskedelmi csatornák múlt heti adásainak nézettségeire, sok érdekes dolgot tudunk felfedezni az adatokból. Egyrészt, az RTL Klub minden hétköznap este elvitte a főműsoridőt a "Mestercukrász" új évadával a kereskedelmi szempontból fontos célcsoportban, másrészt, a teljes lakosság körében a hírműsorok taroltak. Az biztos, hogy a "Hegyi doktor újra rendel", a "Doktor Balaton", valamint "A Bank" ismétlése nem hozza azokat a számokat, amelyeket egyedüliként produkál az RTL Klub "édesszájú Konyhafőnöke". Valószínűleg, ennek is köszönhető, hogy jövő héten megint változtat a TV2, és új évaddal tér vissza Kasza Tibi "kormeghatározós" show-ja... (A fotó internetes forrásból származik.) 

tv2_logo_1.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: rtl klub tv2 nézettség bejegyzés gondolatébresztő célcsoport repost celebcunami bulvárriadó mestercukrász


2022.06.28. 14:06 építészke

Tragédia történt a RTL Klub show-jának forgatásán...

A kereskedelmi csatorna megerősítette azt a délelőtti információt, miszerint, a "Nyerő páros" forgatásán rosszul lett az egyik stábtag, akinek az életét már nem tudták megmenteni. Az RTL Magyarország sajtóosztályának közleménye szerint, a gyártó partnercég szerződéses munkatársa váratlanul nem tudta tovább folytatni a munkát, ezért a helyszínen tartózkodó ügyeletes orvos, majd a kiérkező rohamkocsi azonnal megkezdte az ellátását. Ez azonban - sajnálatos módon - nem vezetett eredményre, így a stáb tagja a helyszínen életét vesztette. Az RTL Magyarország mély részvétét fejezi ki a gyászoló hozzátartozóknak. A népszerű reality szereplőit és többi készítőjét is megrendítette az eset, de a forgatás nem állították le emiatt... (A fotó internetes forrásból származik.)

nyero_paros_logo_2.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: rtl klub halál reality bejegyzés gondolatébresztő tragédia repost nyerő páros celebcunami bulvárriadó


2022.06.27. 14:07 építészke

Megszűnt Hajdú Péter munkahelye...

De nemcsak az ismert műsorvezetőt érte utol a kormányközeli médiában zajló átszervezési hullám, hanem a LifeTV és az OzoneTV valamennyi sztárját és saját gyártású műsorát. Ennek megfelelően, megszűnik az "Ébredj velünk!" című reggeli show, így az Ábel Anita, Holdampf Linda, Csonka András és Bereczki Zoltán kvartett is munka nélkül marad. Lekerül a képernyőről a Hajdú Péter fémjelezte "Összezárva..." és a "Frizbi", valamint a celebek (nem mindennapi) életét bemutató reality, a "Van életünk" is. Valamennyi produkcióból már csupán ismétléseket sugároznak majd, új epizódok nem készülnek egyikből sem. Noha, fél éve még úgy tűnt, hogy minden rendben van a csatornák háza táján, a népszerű producer vezérigazgatósága alatt 400 %-os növekedést ér el a LifeTV, Vaszily Miklós tulajdonos megerősítette a Blikk értesüléseit. A 2009-ben indult csatorna 10 év után váltott arculatot és logót, most pedig újabb mérföldkőhöz érkezett. Az értékes műsorokat és embereket, mint általában, ebben a szituációban is sajnáljuk, minden érintettnek a legjobbakat kívánjuk... (A fotó internetes forrásból származik.)

hajdu_peter_2.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: hajdú péter bejegyzés gondolatébresztő repost vezérigazgató megszűnés ozone tv life tv celebcunami bulvárriadó


2022.06.27. 08:56 építészke

Majdnem átverték Kocsis Dénest...

A népszerű színész saját közösségi felületén osztott meg egy ötperces videót, amelyből kiderül, hogy majdnem telefonos csalás áldozata lett. Az OTP Banktól keresték őt ismeretlenek, mert olyan megbízást indítottak a számlájáról, amely gyanús lett a pénzintézetnek. Természetesen, ez a "köntörfalazás" csak azért kellett a csalóknak, hogy megpróbáljanak a bizalmába férkőzni, és adatokat megtudni tőle. Az ismert színész azonban átlátott a szitán, és nem dőlt be az adatkérésnek, hanem meglátogatta a legközelebbi bankfiókot, ahol elmondták neki, hogy - természetesen - nem keresték hivatalos ügyben. Ilyen esetekben applikációkat sem kell letölteni, inkább résen kell lenni, hogy ne történjen nagyobb baj. Kocsis Dénes is ezt ajánlja a követőinek, amelyhez mi is csatlakozunk... (A fotó internetes forrásból származik.)

kocsis_denes.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: bank bejegyzés csalás átverés gondolatébresztő gyanú repost kocsis dénes celebcunami bulvárriadó


süti beállítások módosítása