HTML

Naptár

július 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2023.04.26. 18:45 építészke

Alekosz élménybeszámolót tartott...

Miután véget ért az "Ázsia Expressz - Felfedezzük Amerikát" forgatása, és a szereplők már hazatértek, "Balázsék" meghívták Alekoszt, hogy meséljen egy kicsit a játék során szerzett élményeiről. Természetesen, konkrétan a szériáról nem beszélhetett, de a mexikói tapasztalatait megosztotta a hallgatókkal és a műsorvezetőkkel. Elmondta, hogy a repülőn nem ivott semmit, mert tiszta fejjel szeretett volna megérkezni, valamint az étel- és italárakat is drágállta. Az eredeti mexikói konyhával nincs kibékülve, szerinte, a magyar változatok fel vannak turbózva. A játék folyamán csak magyarul volt hajlandó megszólalni, és Jimmy-t is hallgatott, sőt, még szállásadóinak is megmutatta a Király dalait Youtube-on. Ők annyira nem lelkesedtek az énekesért, és - egyébként is - egyszerű embereknek tartja őket a "Való Világ" egykori versenyzője. Az éjszakai foglalások nincsenek megrendezve, valóban kérniük kellett azt, hogy beengedjék őket a helyiek a lakásaikba. Több alkalommal is amerikainak nézték Alekoszt, aki azt is elmondta a beszélgetés folyamán, hogy 5 naponta fél napra visszakapták a telefonjaikat, és akkor kihasználta a mexikói Tinder adta lehetőségeket. Úgy érezte, hogy szeretik őt a mexikói nők, de a fordítások miatt nehézkes volt az ismerkedés, és a helyi asszonyok, lányok nem is az esetei valójában. A korábban május 1-re meghirdetett érdi testépítő verseny elmarad, mert Alekosznak annyira összeestek az izmai, hogy így nem szeretett volna szerepelni, de már intézi az újabb adag szteroidot magának, hogy minél előbb megint "kipattinthassa magát". Mivel csak 100 dollárt vitt magával, ezért relikviát nem hozott haza, viszont több alkalommal is került a stábbal együtt veszélyes szituációba a helyi kartell miatt. Aki még ennél is több információra vágyik, hallgassa vissza "Balázsék" ma reggeli adását bármelyik erre alkalmas internetes felületen.

nagy_alekosz_4.jpg

"Balázsék"-nál járt Alekosz, aki a mexikói élményeiről mesélt a Rádió 1-en... (Fotó: Internet)

Szólj hozzá!

Címkék: bejegyzés gondolatébresztő repost rádió 1 alekosz balázsék ázsia expressz celebcunami bulvárriadó felfedezzük amerikát


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr9118112800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása