HTML

Naptár

július 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2021.11.01. 09:17 építészke

Szellemes elődöntő...

Miután a TV2 előző este magát az Addams Family-t varázsolta a "Dancing with the Stars" legújabb adásának zsűriszékeibe, az RTL Klub sem maradhatott le az "Álarcos énekes" soron következő show-jában. Itt is volt beöltöztetett nyomozói gárda, igaz, ők egyik filmbe vagy sorozatba sem voltak beilleszthetőek. Miután Istenes Bence ismét alaposan megünnepeltette saját magát a színpadon a kezdő bevonulása után, következtek a párbajok. A legjobb négyes a következő csatákat vívta meg egymással: a Lovag és a Csacsi a Cápával, a Kaméleon pedig a Vízilóval rántott vizuális kardot. Mindkét esetben az utóbbi versenyzők győzedelmeskedtek, így az a kérdés maradt csak a végére, hogy páros leleplezés lesz-e, vagy sem. Nos, az lett, így kiderült, hogy a Lovag jelmezét Gryllus Dorka, míg a Csacsi jelmezét Simon Kornél viselte hősiesen adásokon keresztül. Jó hír a rajongóknak, hogy a végső összecsapásra ezúttal már nem egy hetet, hanem egy napot kell csupán várni, így holnap este fény derül arra is, hogy ki lesz az idei széria legjobban rejtőzködő sztárja. Azt nem írjuk, hogy epekedve, de mindenképpen várjuk... (A fotó internetes forrásból származik.)

alarcos_enekes_logo_2.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: bejegyzés gondolatébresztő gryllus dorka leleplezés repost simon kornél celebcunami álarcos énekes bulvárriadó the masked singer


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr8016744986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása