HTML

Naptár

július 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.05.25. 09:00 építészke

Vőlegény lett a népszerű énekes...

Sok fiatal lány szíve törhetett össze nemrég annak a képnek a láttán, amelyen Virág Anita és Király Viktor látható. A népszerű énekes szerelme előtt térdel éppen a fotón - egy kisebb dobozt tartva a kezében. Igen, valóban eljegyzési gyűrű van abban a bizonyos dobozban, amely azt jelenti, hogy Viktorból vőlegény, Anitából pedig menyasszony lett egy pillanat alatt. A fiatalok, természetesen, nagyon boldogok, és úgy tűnik, hogy nem volt véletlen választás sem a késő tavaszi pihenés időpontja, sem a helyszíne. Anita és Viktor, egyébként, 2017 őszén találkozott egymással egy baráti összejövetelen, ahol a másik megpillantása - mindkettőjük részéről - szerelem volt első látásra. Néhány nap múlva már egy párt alkottak, és azóta is töretlenül kitartanak egymás mellett. Az eljegyzéshez gratulálunk, és nagyon sok boldogságot és örömöt kívánunk nekik az előttük álló hónapokhoz, évekhez, évtizedekhez... (A fotó forrása Virág Anita Instagram oldala, de nem ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

kiraly_viktor_megkerte_virag_anita_kezet.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó választás énekes szerelem barátság öröm boldogság bejegyzés fiatal gyűrű doboz oldal gratuláció pár kívánság pillanat összejövetel pihenés róma vőlegény menyasszony találkozás forrás eljegyzés népszerű király viktor instagram virág anita


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr3114857484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása