HTML

Naptár

október 2021
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2021.10.28. 09:01 építészke

Elhagyta családját a népszerű zenész...

Miközben nemrég még arról beszélt a "Kowalsky meg a Vega" frontembere, hogy boldog családban él feleségével és gyermekeivel, a Bors információi szerint, ennek mostanra vége lett. Az ismert zenész, ugyanis, elköltözött otthonról, és a feleségére hagyta négy csemetéjét. Az ok prózai, amelyet egy - állítólag - fiatalabb hölgy testesít meg. Az érintett felek közül a Balázs Gyulaként anyakönyvezett rocker kevésbé tényszerűen nyilatkozott, felesége azonban igen. A pár 2001-ben ismerkedett meg, két év múlva pedig örökre összekötötték az életüket. Nos, úgy tűnik, hogy mostanra ez az örökre szánt kötelék meglazult, és csak bízni tudunk abban, hogy valahogy helyrehozható a jelenlegi megromlott viszony kettejük között. Tekintettel - elsősorban - a négy gyermekre, akiknek - természetesen - teljes családra lenne szükségük ahhoz, hogy egészségesen fejlődhessenek a jövőben is... (A fotó internetes forrásból származik.)

kowalsky.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: költözés család bejegyzés gondolatébresztő válás kowalsky meg a vega repost celebcunami bulvárriadó balázs gyula


2021.10.26. 14:18 építészke

Apa lett Lengyel Tamás...

A "Fókusz" tegnap esti riportjából derült ki, hogy a népszerű színész tizenegy hónappal ezelőtt ismerte meg az apaság érzését, hiszen akkor született meg a kisfia. Vincét már negyed órával a születése után Tamás mellkasára tették, így az ismerkedés idejekorán megindult. A "Mi kis falunk" sztárja a riportban elmondja, hogy mostanság kezd reagálni rá a kisfia, észreveszi, követi a tekintetével. A babavárás idején kapott egy könyvet, amely alapján, nemsokára egy egyszereplős stand up-szerű előadáson mesél majd saját szülői élményeiről. Mivel nagyon óvja magánéletét, így sikerült titokban tartania a családbővülést is. Vince születése után két hónapig nem vállalt munkát annak érdekében, hogy minél több időt tölthessen együtt feleségével és kisfiával. A heti sorozatban látható apává válásához nagyban segítette hozzá őt, hogy - ezzel párhuzamosan - a való életben is gyermeke született. Természetesen, további nagyon sok boldogságot és jó egészséget kívánunk Lengyel Tamásnak és családjának... (A fotó internetes forrásból származik.)

lengyel_tamas.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: család bejegyzés gondolatébresztő kisfiú apaság repost lengyel tamás mi kis falunk celebcunami bulvárriadó


2021.10.26. 09:12 építészke

Ninja-veszély a képernyőn...

Tegnap este kezdetét vette a "Ninja Warrior Hungary" harmadik szériája a TV2-n. A kereskedelmi csatorna nem alkalmazta ebben az esetben az "új műsorhoz új férfi kell" elvét, hiszen Till Attilát megtartotta a műsorvezetői székben. Mellette azonban ezúttal már nem Majka vagy Kasza Tibi ontják a poénokat, hanem Szujó Zoltán. Az első adás alapján, remek választás volt a Forma-1 egyik hazai helytartójának felkérése, de ez már nem mondható el Lékai-Kiss Ramónáról, sajnos, A fiatal édesanya a szokásos formáját hozza, igaz, ő ezt élvezi. A versenyzők között, természetesen, feltűnnek régi és új arcok, hallhatunk megható és vicces sztorikat, ami azonban mindenképpen furcsa, az a sorozat "magyartalanítása". Már nem "szakasz"-ról, hanem "stage"-ről beszélünk, a visszaszámlálás után pedig a "Rajt!" helyett "Go!" a felirat a háttérben. Ez a széria is nézhető lesz - minden bizonnyal, de ezekért a "priceless" dolgokért igencsak kár... (A fotó internetes forrásból származik.)

ninja_warrior_hungary_logo_1.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 bejegyzés show gondolatébresztő repost széria évad ninja warrior hungary celebcunami bulvárriadó


2021.10.25. 09:07 építészke

Csobot Adél itt, Csobot Adél ott...

Lassan már nem telik el egyetlen hétvége sem, hogy a fiatal énekesnő ne tűnjön fel az RTL Klub képernyőjén. Szombatonként az "X-Faktor' jubileumi szériájának egyik zsűritagjaként látható, vasárnap esténként pedig ilyen-olyan indokkal tűnik fel Istenes Bence oldalán. Ez tegnap is így volt, de ne szaladjunk ennyire előre. Az "Álarcos énekes" soron következő adását Lady Szomjas és a népszerű műsorvezető risza-viadala nyitotta meg, ezt követően pedig az ismét vendégnyomozóval kiegészült zsűri bemutatása zajlott. Nem meglepő módon, újabb fejezet kezdődött Szabó Zsófi és Fluor Tomi románcában, amely egy női rapben és egy baseball-sapkában merült ki ezúttal. A maszkos párbajok ezután kezdődtek: először a Víziló és a Cápa, majd a Lovag és a Csacsi, az Automata, valamint a Kaméleon csapott össze. Mindkét összecsapást  utóbbiak nyerték, ezért hárman (pontosabban, négyen) maradtak esélyesek arra, hogy megszabaduljanak az álarcaiktól. Járai Máté vezetésével született meg a végső döntés, amely az Automatának "kegyelmezett meg", akivel kapcsolatban mindenki meg volt arról győződve, hogy a bejegyzés elején már "felhájpolt" Csobot Adélt rejti. Természetesen, mindenkinek igaza volt, és még az is kiderült, hogy nagy a baj a műsor háza táján: valószínűleg, a nézettségi adatok miatt a Mindenszentek ünnepkörének hosszabb hétvégéjén fog kiderülni, hogy ki nyeri az idei szériát, ugyanis a vasárnap esti elődöntő után hétfőn este a döntővel ér véget az "Álarcos énekes" harmadik évada... (A fotó internetes forrásból származik.)

alarcos_enekes_logo_2.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: rtl klub bejegyzés gondolatébresztő kiesés repost csobot adél celebcunami bulvárriadó the masked singer maszkot le


2021.10.24. 18:53 építészke

Nem tervez saját gyermeket Horváth Tamás...

Többek között, ez is kiderült abból a beszélgetésből, amelyet Friderikusz Sándor folytatott a népszerű énekessel és feleségével. Ők voltak, ugyanis, az "Életünk története" című széria harmadik évadának soron következő vendégei. A fiatal zenész azt is elmondta, hogy ő már tizenkét évesen kiszúrta magának Péterfi Andreát a játszótéren, miközben a fiatal anyuka éppen gyermekét tologatta a babakocsiban. Akkor, persze, még nem történt semmi köztük, csak azután kezdtek el beszélgetni, amikor Tamás napi rendszerességgel bejárt abba a kávézóba, amelyben Andrea volt az üzletvezető. Mindez már Dunaújvárosban történt, miután az ismert énekes Tamásiból oda költözött. Senki sem hitt a kapcsolatukban, amely az elején nagyon nehezen működött. Tamás, ugyanis, borzasztóan féltékeny volt Andreára - egészen addig, amíg a kisebbségi érzését fel nem váltotta a siker okozta önbizalma. Mivel Andrea körül nagyon sokan elváltak, nem igazán hitt a házasság intézményében, de megismerve Tamást, megváltozott a véleménye. Ő volt az, aki - menedzserként - arra sarkallta a fiatal zenészt, hogy kezdje el feltölteni a dalait az internetre, amely a későbbi áttörést jelentette számára. Jelenleg Tamás nem tartja a kapcsolatot édesapjával, de ha a későbbiekben szüksége lesz rá, ő ott fog állni mellette. Mindezt már az ötven évvel későbbi külsejével mondja el Fridinek, mert időközben alaposan megöregedtek mindketten a feleségével. Köztes állomásként, a huszonöt évvel idősebb fizimiskájukkal kellett megismerkedniük, és akkor derült ki az is, hogy Tamás már nem biztos, hogy színpadon fog állni azokban az években. Az azonban valószínű, hogy még akkor is zenével fog foglalkozni. Reméli. hogy Andrea fia addigra már unokákkal fogja megajándékozni kettejüket, és nagyszülőkként is lesz dolguk. Hogy így lesz-e, az csak negyed évszázad múlva derül ki, addig pedig sok víz lefolyik még a Dunán, ahogy szokták mondani... (A fotó internetes forrásból származik.)

eletunk_tortenete_logo_1.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: friderikusz sándor bejegyzés gondolatébresztő öregedés repost horváth tamás celebcunami bulvárriadó életünk története péterfi andrea


süti beállítások módosítása