HTML

Naptár

december 2021
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2021.12.02. 14:15 építészke

Önfeledten turbékolnak a fiatalok...

Első alkalommal vallott érzelmeiről Szabó Zsófi és Shane Tusup. A fiatal pár eddigi titkolta kapcsolatát, bár, már több helyzetben is arra lehetett következtetni, hogy több van köztük barátságnál. A ma megjelent Best magazinban mondják el életük legutóbbi szakaszát, amely mindkettőjük számára visszahozta a boldog pillanatokat és a másik nembe vetett hitet. Először az RTL Klub "Reggeli"-jében találkoztak, de akkor még az ismert műsorvezető nem akart komoly kapcsolatot senkivel. Shane Tusup kitartó és lehengerlő udvarlására volt szükség, hogy egy párt alkossanak előbb-utóbb, amely nemrégiben megtörtént. Olyannyira komolyan gondolják a közös életüket, hogy hálaadáskor a népszerű edző bemutatta szerelmét a hazánkba látogató édesanyjának. A korábbi Insta-üzeneteit nem gondolta túl, minden alkalommal csupán a boldogságát szerette volna világgá kürtölni. Ez ezennel meg is történt. Sok boldogságot kívánunk nekik... (A fotó internetes forrásból származik.)

szabo_zsofi_1.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: szerelem boldogság bejegyzés gondolatébresztő repost best magazin szabó zsófi shane tusup celebcunami bulvárriadó


2021.12.01. 19:17 építészke

A TV2 sikerműsora lett a legnézettebb novemberben...

A kereskedelmi televízió közleménye szerint, az elmúlt hónapban a "Sztárban sztár leszek!" című show-nak volt a legnagyobb nézettsége a teljes lakosság tekintetében. A legsokoldalúbb amatőr énekest megválasztó műsor fináléját 1,2 milliónyian követték élőben, és a széria sikerét az is mutatja, hogy az egész évadban a saját idősávjának legnézettebb produkciója volt. A DWTS és a "Ninja Warrior Hungary" utolsó adásai szintén szép számokat produkáltak, így mindkét műsor emelt fővel köszönhet el a nézőktől egy időre. A "Farm VIP" második szériájának első része kimagasló eredménnyel tért vissza a képernyőre, amelyet meg is tudott tartani a hét folyamán. Összességében elmondható, tehát, hogy a TV2-s műsorok és a kábelcsatornák sikereinek köszönhetően, a kereskedelmi televízió novemberben ismét piacvezető lett mindhárom kiemelt célcsoportban... (A fotó internetes forrásból származik.)

sztarban_sztar_leszek_logo.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 nézettség siker bejegyzés gondolatébresztő repost piacvezető sztárban sztár leszek celebcunami bulvárriadó


2021.12.01. 14:21 építészke

Elmarad Ákos koncertje...

Sajnálattal közölte rajongóival a népszerű énekes, hogy december közepére tervezett budapesti koncertje elmarad. Ennek az az oka, hogy a zenekar két tagja is koronavírusos lett, így azt a döntést hozták, hogy nem kockáztatnak, hanem jövő év elejére teszik át a Papp László Budapest Sportarénában megtartandó nagyszabású zenei eseményt. Hatalmas slágereket és dalritkaságokat válogattak össze, Menczel Gábort is bevonták az előkészületekbe, a műszak pedig komoly, szemkápráztató látvánnyal készült, amelyet idén már nem, csak jövő januárban csodálhat meg a lelkes rajongótábor. A jegyek az új időpontra (2022. január 22.) is érvényesek, természetesen, vagy 2021. december 31-ig a vásárlás helyén visszaválthatóak. A zenészeknek pedig mielőbbi gyógyulást kívánunk... (A fotó internetes forrásból származik.)

kovacs_akos_1.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: koncert ákos bejegyzés gondolatébresztő elmaradás repost celebcunami koronavírus covid19 bulvárriadó


2021.12.01. 09:13 építészke

Célkeresztbe került Rudolf Péter...

Elsősorban, Wunderlich József támadásait kellett eddig visszavernie a Vígszínház igazgatójának, aki nemcsak a koronavírus elleni intézkedéseket kevesellte a teátrum részéről, hanem egy abúzus-szagú botrányt is megszellőztetett saját közösségi felületén. Rudolf Péter nem sokkal később reagált a színész állításaira, most pedig Csőre Gábor is megszólalt, aki annak a bizottságnak a tagja, ahol jelenteni lehetett volna az  előbb említett problémákat, de erre nem került sor. A 2020-ig társulati tag is hallott már arról a pletykáról, miszerint, a korábbi igazgató mögött álló körök vannak  a támadások hátterében. Ő is azt gondolja, hogy jelenleg a Vígszínház lejáratása és Rudolf Péter karaktergyilkossága zajlik, amelynek beláthatatlan következményei lehetnek a jövőre nézve. Nagy baj, ha egy ennyire neves budapesti teátrum sorsát hatalmi harcok befolyásolják a színvonalas előadások méltatása helyett... (A fotó internetes forrásból származik.)

vigszinhaz.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: botrány eszenyi enikő bejegyzés gondolatébresztő vígszínház rudolf péter repost wunderlich józsef celebcunami bulvárriadó


2021.11.30. 19:08 építészke

Perrel fenyegették meg Baukó Évát...

Sokak szemében egyszerű bulvárhős, megint mások ennél cifrább jelzőkkel is illetik néhanapján. Amit megír saját közösségi felületén, arról sok esetben máshol is megjelennek sorok, mondatok. Még akkor is, ha ezzel elrontják mások szórakozását. Baukó Éva az utóbbi időben rendre-másra kiírta saját profilján, hogy melyik RTL Klub-os vagy TV2-s műsornak mi lesz a vége, ki lesz a nyertese. A kereskedelmi csatornák erre eddig nem reagáltak, most azonban az RTL Klub - közlemény formájában - megszólalt. Arra kérték a nézőket, hogy ne osszák tovább azokat az információkat egymás között, amelyek "spoilerezésnek" minősülnek, a "Való Világ" egykori lakóját pedig perrel fenyegették meg, ha tovább folytatja korábbi tevékenységét. A reality sztár, természetesen, nem sokkal később reagált az őt ért vádakra, és azt kérte, hogy hagyják békén, ne foglalkozzanak vele ennyit a médiában. Nem szeretnénk kéretlenül beleszólni, de azt gondoljuk, hogy ez kétirányú folyamat... (A fotó internetes forrásból származik.)

bauko_eva_4.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: rtl klub spoiler per botrány bejegyzés gondolatébresztő repost baukó éva celebcunami bulvárriadó


süti beállítások módosítása