HTML

Naptár

szeptember 2020
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2020.09.25. 14:14 építészke

Csonka András is megbetegedett...

Saját Facebook felületén jelentette be nemrég a népszerű színész, hogy ő is koronavírusos lett. Ahogy András a posztjában megfogalmazza, most következik számára az igazi CsonKarantén, hiszen az előtte álló napokat biztosan lakása "fogságában" kell töltenie. Sajnos, emiatt két hétvégi előadást le kellett mondania, és a jövő héten is beugrás lesz majd helyette azokban a színházi darabokban, amelyekben játszik. A közérzete nem rossz, a tünetei elviselhetőek. Előbbire például szolgáltak ma reggel "Balázsék", akik telefonon felhívták az ország egyik nagy Picijét. András - szokásához híven - "jól vette" Jani poénjait, és elmondta, hogy többen beskatulyázták a "koronavírust pénzért bevállaló honi celebek" közé. Sajnos, itt tart az ország megítélése az ismert emberekkel szemben, amelynek alapja néhány valóban olyan nulla kvalitású influencer, akik ellenszolgáltatás fejében még a saját lelküket is eladnák a hirdetőiknek. Csonka Andrásnak, természetesen, jobbulást és mielőbbi visszatérést kívánunk egészségesen a világot jelentő deszkákra... (A fotó internetes forrásból származik.)

csonka_andras_3.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: betegség facebook bejegyzés csonka andrás gondolatébresztő repost balázsék celebcunami koronavírus bulvárriadó


2020.09.25. 09:09 építészke

Tegnap este a sikeres nőket ünnepelte a celebvilág...

Szigorú óvintézkedések mellett került sor néhány órával ezelőtt a "Women of the Year 2020" rendezvényre, amelyet a tervezett - és szokásos - márciusi időpontban "elsodort" a koronavírus járvány első hulláma. Jelenleg "másodvirágzását" éli, sajnos, a betegség, de ez nem tántorította el a szervezőket attól, hogy közepesen nagy (és biztonságos) csinnadratta közepette ünnepeljék, elismerjék a sikeres, eredményes, inspiráló hazai nőket, asszonyokat. Ezúttal is több kategóriában hirdettek győzteseket a márciusban lezárt olvasói szavazások alapján, akik csoportképe lentebb látható. Az est háziasszonya a mostanság kívül-belül csillogó-villogó Lékai-Kiss Ramóna volt, a honi celebvilág prominensei pedig kivétel nélkül megjelentek egy-két fotó erejéig a vörös szőnyegen. Az érintettek közösségi felületein bőven megtalálhatóak az este "leg-leg" pillanatai a stylist-ok, sminkesek, ruhatervezők feltüntetésével. Akinek van kedve, ideje, mazsolázzon azok közül nyugodtan... (A fotó forrása a Glamour Hungary Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Az Év Női 2020-ban ������ #WOTYHungary2020

GLAMOUR Hungary (@glamourhungary) által megosztott bejegyzés,

Szólj hozzá!

Címkék: szavazás bejegyzés elismerés gondolatébresztő glamour repost díjazott women of the year celebcunami bulvárriadó


2020.09.21. 13:43 építészke

Beugrós vasárnap este...

Aki azt gondolja, hogy ezúttal az egykoron Novák Péter vezette népszerű televíziós műsorról lesz szó ebben a bejegyzésen, sajnos, téved. Arról írunk ehelyett, hogy - természetesen - celebjeinket is elérte a koronavírus - egyre-másra osztanak meg posztokat ezzel kapcsolatban saját közösségi felületeiken. Nem kivétel ez alól Pély Barna sem, aki tegnap este Curtist lett volna a "Sztárban sztár" soron következő adásában. Hőemelkedése és pozitív PCR-tesztje miatt azonban erre nem kerülhetett sor, helyette pedig a legutóbbi kieső, Horváth Boldizsár ugrott be, aki ezúttal nem kabátban, hanem a népszerű rapper bőrében adott elő egy dalt. Természetesen, nagy sikere volt, de - sportnyelven szólva - "lucky loser"-ként rá nem lehetett voksolni. Reméljük, hogy Pély Barnával - továbbra is - minden rendben lesz, és hamarosan visszatérhet a népszerű showműsor színpadára... (A fotó internetes forrásból származik.)

sztarban_sztar_logo.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 pély barna bejegyzés show gondolatébresztő repost sztárban sztár celebcunami koronavírus bulvárriadó


2020.09.21. 09:11 építészke

Folytatódnak a meglepetések...

Ha azt írtuk egy héttel ezelőtt, hogy Béres Alexandra leleplezése valódi meglepetése volt az "Álarcos énekes" második évadjának, akkor ez a tegnap estére fokozottan igaz. Miközben pörögtek a karakterek, a dalok és a felütős-leütős-beszólós-kiszólós mondatok, egyre inkább haladtunk a végkifejlet és a nyomozói döntés felé. A felvétel idején éppen koronavírussal küzdő, s ezáltal az otthoni karantén biztonságát élvező Gáspár Laci helyére Nagy Ervin ült be, aki nagyon jót tett a műsornak. (Bízunk benne, hogy jövő héten hasonlóan sikeres lesz majd Puskás Peti is.) A tavalyi robot igencsak felkészült volt a honi celebek életéből, mindennapjaiból. Őt remekül megidézte a Tigris, aki még Csobot Adéllal is flörtölt egy kicsit. Mindez - utólag - nagyon furcsán hat annak fényében, hogy a vadállati külső nem mást, mint Eszenyi Enikőt takarta. A Vígszínház egykori igazgatója valódi meglepetése volt a show-nak, amelyet a következő hetekben elég nehéz lesz felülmúlni. De próbálkozni azért lehet... (A fotó internetes forrásból származik.)

alarcos_enekes_logo_1.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: eszenyi enikő bejegyzés show gondolatébresztő nagy ervin meglepetés repost celebcunami álarcos énekes bulvárriadó


2020.09.17. 14:47 építészke

Megszületett L. L. Junior kislánya...

Örömmel jelentette be az ismert énekes saját közösségi felületén, hogy ismét apa lett. Lesi Lili 3590 grammal látta meg a napvilágot. és már nagyon várta, hogy megérkezzen új családjába. Szülei - természetesen - nagyon boldogok, és hamarosan a bátyjával, Lacikával is lesz lehetősége megismerkedni. Lesi László felesége, Kinga időzített császárral hozta világra közös gyermeküket, akinek nemét már március végén is tudták a szülők. Az ismételt gyermekáldás majdnem napra pontosan egy évvel azután történt. hogy L. L. Junior tragikus körülmények között elvesztette kisfiát, Dávidkát. Miközben azt gondoljuk, hogy a népszerű rapper életében Lili hozta el a végleges megnyugvást, természetesen, nagyon sok boldogságot is kívánunk egyúttal a frissen bővült családnak... (A fotó forrása L. L. Junior Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

Szólj hozzá!

Címkék: bejegyzés örömhír gondolatébresztő születés gyermekáldás repost l l junior gólyahír celebcunami bulvárriadó