HTML

Naptár

április 2021
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2021.04.19. 19:23 építészke

Merész fotót posztolt a népszerű színésznő...

Dr. Steiner Dóra megformálója igencsak sejtelmes fényképet osztott meg rajongóival saját közösségi felületén. A fotón egy fehérneműt a földön húzó nőalak lábai látszanak a függönyön átszűrődő napsugarak nyújtotta félhomályban. A Jóban Rosszban sorozatból is ismert színésznőnek - valószínűleg - tetemes férfi rajongótábora van, amelyet ez a poszt sem hivatott apasztani. A ceglédi születésű Végh Judit, aki eredetileg nyomozó szeretett volna lenni, folyamatosan tölt fel magánéleti és munkafotókat Instagram oldalára, amely már majdnem 20 000 követővel bír. Azt gondoljuk, hogy még egy-két hasonló fénykép megosztásával gyorsan bővülni, állandósulni fog a rajongótábora... (A fotó internetes forrásból származik, az eredeti bejegyzés itt tekinthető meg.)

vegh_judit.jpg

Szólj hozzá!


2021.04.19. 14:16 építészke

Védetté vált a népszerű műsorvezető...

Miközben sok hírességünk folyamatosan osztja meg követőivel a saját oltásukkal kapcsolatos fotókat, sztorikat, vannak olyanok, akik már előre gondolkoznak, és megpróbálnak többlet információkkal szolgálni azoknak, akik fogékonyak nemcsak a könnyen elillanó vakcina-posztokra. Közéjük tartozik Sváby András is, aki a második oltását követő harmadik héten kíváncsi volt arra, mennyire tette védetté a kínai vakcina. Elment, tehát, egy ezt igazoló vizsgálatra, amely kimutatta, hogy szervezete képes védekezni a koronavírus támadásával szemben. Mindezt pedig egy már-már szokásosnak mondható, jókedvű beszélgetés formájában mondta el "Balázsék"-éknak a ma reggeli adásban. Hozzátette, hogy nem csupán egy "egyszerű" antitest-ellenőrzésen esett át, ennél sokkal komolyabb és költségesebb volt a vizsgálat, amely a számára megnyugtató választ adta. Természetesen, az ő védelme nem jelenti mások hasonló szintű védettségét a vírussal szemben, de minden oltás, amelyet felvesznek az emberek, közelebb hozza társadalmukat a nyájimmunitáshoz, amely a "régi életünk" mind teljesebb visszatérését jelentheti... (A fotó internetes forrásból származik.)

svaby_andras.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: bejegyzés gondolatébresztő oltás vizsgálat sváby andrás repost védettség balázsék celebcunami bulvárriadó


2021.04.13. 09:17 építészke

Évek óta nem csinált ilyen furcsa dolgot Sebestyén Balázs felesége...

Hosszan tartó párkapcsolatok egyik jellegzetessége lehet (a szakértők szerint), hogy a párok egyik tagjai már nem akkora vehemenciával tekintenek a másikra, mint a kapcsolatuk elején. Sebestyén Balázs is erről panaszkodott ma reggel a Rádió 1-en műsorvezető társainak, miközben a megoldást is felvázolta nekik. Elmondta, hogy Húsvétkor szükségük volt még egy kis sonkára, ezért Viki elővette a Feritől kapott darabot, amelyet - végül is - a RTL Klub népszerű arca vágott fel félmeztelenül, miközben felesége vágyakozva nézett rá. Amikor megkérdezte, hogy valóban szexinek találja-e Viki a szituációt, elhangzott egy határozott igen. Erre a vágyra Balázs - saját bevallása szerint - már másfél évtizede vár, és nem gondolta volna, hogy náluk az ünnepi sonka felszeletelése fog kellene a házastársi vágyak felkorbácsolásához. Mindegy is, az eredmény a lényeg, és még véletlenül sem az a konklúzió, hogy azonnal rohanni kell a henteshez sonkáért... (A fotó internetes forrásból származik.)

sebestyen_balazs.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: bejegyzés gondolatébresztő vágyakozás sonka repost sebestyén balázs rádió 1 balázsék celebcunami bulvárriadó


2021.04.12. 14:12 építészke

Merész képet posztolt az ismert modell...

Egy hónappal ezelőtt írtunk arról, hogy Mihalik Enikő első gyermekét várja. A világhírű modell azóta jól van, és időközben már a koronavírus elleni vakcina első adagját is megkapta. A hasa szépen kerekedik, amelyről rendszeresen oszt meg fotókat követőivel. A legutóbbi posztja azonban a szokásosnál kicsit merészebbre sikeredett. Enikő, ugyanis, teljesen meztelenül sétál egy fákkal szegélyezett kertben, de - természetesen, az Instagram szabályzatának megfelelően - semmi konkrétum nem látszik a fotón. Ami látszana, az pedig fekete csíkkal került eltakarásra. Elmondható, tehát, hogy ezen a felemás hétfőn olyan lett a népszerű modellnek ez a fotója, mint az okos lány ajándéka a királynak: hozott is valamit, meg nem is... (A fotó internetes forrásból származik, az eredeti bejegyzés itt tekinthető meg.)

mihalik_eniko.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: modell bejegyzés gondolatébresztő babavárás repost meztelenség mihalik enikő instagram celebcunami bulvárriadó


2021.04.10. 19:14 építészke

Hátat fordított a világnak a fiatal édesanya...

Akik követik Sánta-Széphalmi Juliska Instagram profilját, észrevehették, hogy az utóbbi időben megnövekedett azon posztjainak a száma, amelyek a jókedvvel és a derűlátással foglalkoznak. Talán, ennek az is oka, hogy a fiatal táncművész nemrég vette meg élete első önálló lakását, amelyben júniustól fog lakni. Emellett pedig, néhány merész fotó is be-becsusszan Juliska feed-jébe, amelynek legutóbbi példája az a félmeztelen kép, amelyen a fiatal édesanya egy téglafalnak támaszkodik - háttal. Annak ellenére, hogy "hát"-tal nem kezdünk mondatot, azt gondoljuk, hogy a rajongóknak kötelező darab a fénykép megtekintése. Mindenkit elkeserítünk, persze, aki mást hitt, de a lájkok nagy számától sem fog Juliska megfordulni. Most. Talán, legközelebb... (A fotó internetes forrásból származik, az eredeti bejegyzés itt tekinthető meg.)

santa_juliska.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: bejegyzés gondolatébresztő hát repost merész félmeztelen instagram celebcunami bulvárriadó sánta juliska


süti beállítások módosítása