HTML

Naptár

július 2020
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2020.07.10. 09:11 építészke

Komoly döntést hozott Krausz Gábor...

Az ismert séf - egész családjával együtt - arra az elhatározásra jutott, hogy nem osztanak meg többé a kislányukkal kapcsolatos tartalmakat a közösségi felületeiken. Erre buzdítják a többi hétköznapi anyukát és apukát is, mert azt gondolják, hogy sokkal fontosabb Hannaróza számára a nyugodt gyerekkor és majdani felnőtt élete annál, mintsem évek múltán szembetalálkozzon olyan fényképekkel, amelyeknek a közléséhez ő nem járult volna hozzá, ha megtehette volna. Ő egy valóságos csoda az életükben, hiszen sokáig úgy tudták, hogy a szülői érzést nem élhetik át sosem, de kislányuk érkezése felülírt mindent. Ahogy a "Séfek séfe" egyik zsűritagja posztjában megfogalmazza, ez a világ már nem olyan békés, nyugodt, jó hely, mint - például - a saját gyermekkorában volt, ezért hozták meg Gabival ezt a döntést. Azt a döntést, amellyel mi is egyetértünk, és maximálisan támogatni tudunk... (A fotó forrása Krausz Gábor Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

krausz_gabor_komoly_dontest_hozott_a_kislanyaval_kapcsolatban.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: közösség cenzúra tóth gabi gyermek bejegyzés gondolatébresztő instagram krausz gábor celebcunami bulvárriadó


2020.07.09. 14:40 építészke

Stohl András megnősült...

Nemrég osztotta meg a népszerű színész saját közösségi felületén az egyik heti bulvármagazin címlapját, amelyen feleségével látható. A fotó Vica és András lagziján készült, amely - a koronavírus miatt - csökkentett létszámmal valósult meg. Közel a felére kellett csökkenteniük a násznépet, de a hangulatra és a ételekre így sem lehetett panasz. A boldogító igent egy fűzfa alatt mondta ki az ifjú pár a Lázár testvérek birtokán. A szabadúszó színész borzasztóan örül annak, hogy ezentúl már a feleségeként mutathatja be szerelmét, akivel - úgy tűnik - véglegesen révbe ért. Vica pedig azért elmondhatatlanul boldog, mert az egész ceremónia úgy zajlott, ahogy azt gyermekkorában eltervezte. Mi is nagyon sok boldogságot kívánunk mindkettőjüknek... (A fotó forrása Stohl András Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

stohl_andras_ismet_megnosult.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: esküvő boldogság bejegyzés gondolatébresztő házasság stohl andrás instagram celebcunami koronavírus bulvárriadó


2020.07.08. 19:24 építészke

Íme, az első fotó DJ Dominique kislányáról...

Tavaly novemberben írtunk arról, hogy a leginkább DJ Dominique-ként ismert lemezlovas feleségül vette élete párját. A esküvő utáni nászutat Dubai-ban töltötték, ahol - saját bevallásuk szerint - megfogant szerelmük gyümölcse, amely hírt a legnagyobb boldogságban osztották meg követőikkel korábban. Nemrég pedig azt osztotta meg a Retro Rádió népszerű műsorvezetője saját Facebook profilján, hogy Lilien Kinga nevű kislánya - hosszú és különleges utazást követően - megszületett. Szülei szemébe nézve, azonnal megnyugodott, minden rendben vele, erős, egészséges. Mindenki jól van, Attila felesége kicsit elfáradt, az édesapa kevésbé. A fotóra nézve, nehéz szavakat találni, mi sem tesszük ezt, "csupán" sok boldogságot és jó egészséget kívánunk az egész családnak... (A fotó forrása Várkonyi Attila Facebook oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

varkonyi_attila_edesapa_lett.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: család facebook bejegyzés gondolatébresztő születés apaság dj dominique várkonyi attila celebcunami bulvárriadó


2020.07.04. 09:38 építészke

Sárváron pihen az ismert színésznő...

Egy igazán "relax" fotóval adta követői tudtára Ripli Zsuzsi, hogy jelenleg a bejegyzés címében található város ötcsillagos luxusszállodájának kényelmét élvezi párjával. A "Mi kis falunk" egyik szereplőjének igazán mozgalmasra sikerültek az elmúlt hónapok - annak ellenére is, hogy a színházak zárva voltak, a forgatások pedig leálltak. Saját megfogalmazása szerint, számtalan más dolgot kellett befejeznie, így nem volt ideje igazán feltöltődni. Ezt most pótolja, miközben egyik kedvenc időtöltésére, az olvasásra is jut ideje. És, persze, hasonló képek feltöltésére is - rajongói nagy örömére. Természetesen, mi is jó pihenést kívánunk neki... (A fotó forrása Ripli Zsuzsanna Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

ripli_zsuzsi_sarvaron_pihen.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: bejegyzés színésznő gondolatébresztő pihenés járvány instagram ripli zsuzsanna celebcunami bulvárriadó ripli zsuzsi


2020.07.03. 18:58 építészke

Hatalmas kihívásra készül Sánta Juliska...

Néhány nappal ezelőtt arról számolt be követőinek a Madách Színház népszerű táncművésze, hogy sikeresen teljesítette az Orfűn megrendezett Spartan versenyt. Annyira motivált lett ettől, hogy gondolt egy nagyot, és jelentkezett a Pezinokban megrendezendő augusztusi Spartan Sprintre. Mindezt, természetesen, nem egyedül fogja teljesíteni, hiszen férje is vele tart - ahogy a napi edzéseken is. Most éppen Békéscsabán, Sánta Laci szüleinél pihennek, de ott sem maradhatnak ki a kötelező alkalmak. Úgy tűnik, hogy Juliska valóban megtalálta a neki legjobban illő sportot, amelyben - ez sem elhanyagolható szempont - sikeresnek is bizonyul. Az orfűi versenyhez gratulálunk, a szlovákiaihoz pedig sok sikert kívánunk... (A fotó forrása Sánta Juliska Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

santa_juliska_ujabb_nagy_kihivasra_keszul_a_ferjevel.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: sport bejegyzés gondolatébresztő kihívás spartan instagram celebcunami bulvárriadó sánta juliska sánta laci