HTML

Naptár

december 2023
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2023.11.28. 19:00 építészke

Jót húzott az RTL...

Úgy tűnik, hogy a címbéli kereskedelmi csatorna új típusú reality-je "megdobbantotta" a nézői szíveket, hiszen "Az Árulók - Gyilkosság a kastélyban" igencsak jól szerepelt a nézettségi listákon. Igaz, a "Sztárbox" még ennél is jobb eredményeket hozott, olyannyira, hogy a 18-49-es és a 18-59-es célcsoportban első helyen végzett a heti listákon. A "Sztárban sztár leszek!" című tehetségkutatót még a teljes lakosságnál is megverte, így a TV2 egyeduralkodása a vasárnap esték tekintetében véget ért. Szombaton a "Dancing with the Stars" nem talál legyőzőre, a "Lego Masters" sem hozta meg az RTL számára a várva várt áttörést. Hétköznap esténként a "Farm VIP" a csatornaátlagot produkálta, de kevesebben nézték, mint korábban az "Ázsia Expressz"-t, a "Párharc" pedig gyengült egy keveset a korábbi hetekhez képest. Sem az újraindított "Éden Hotel", sem a pénteken debütált "Kanapéhuszárok" nem írta felül a megszokott nézettségi adatokat. Hiába az RTL némi erősödése a versenyben, a csatornaportfóliókat és a teljes napokat megnézve, masszívan vezet a TV2 - pláne, a teljes lakosság körében. Közeledvén az év utolsó hónapjához, nem sok fordulat várható a nézők kegyeiért folytatott küzdelemben, az eredményekről azonban jövő héten is írni fogunk.

nezettsegi_adatok_illusztracio_2.jpg

Vannak reménysugarai az RTL-nek, de messze még a fordulat... (Fotó: Internet)

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 rtl nézettség bejegyzés kereskedelem gondolatébresztő televízió repost celebcunami bulvárriadó


2023.11.27. 14:00 építészke

Sztárbox - 5. élő show

Első elődöntőjéhez érkezett az RTL népszerű sorozata, amely ostromolja a nézettségi toplisták csúcsát hétről-hétre. Vannak olyan dolgok, amelyek nem változnak az idő múlásával: Csobot Adél - továbbra is - roppant idegesítő a nyávogásával és az erőltetett nevetésével, Héder Barna még mindig a '80-as évek vicclapjait csapja fel időről-időre felkészülés gyanánt, Szujó Zoltán pedig vérprofi marad, amíg televíziózás lesz a televíziózás. Természetesen, tegnap este is celebek tömkelege látogatott el (nyilván, ingyen) a Riz Levente Sport- és Rendezvényközpontba, akik közül az ismert énekesnő próbált megszólaltatni minél többet. Ez 1. meccs egy női könnyűsúlyú összecsapás volt Berki Mazsi és Janicsák Veca között. Egyhangú pontozással előbbi nyerte meg a mérkőzést, így Berki Krisztián egykori párja került elsőként a december közepi döntőbe. Ezt követően, Szegedi Fecsó és Brasch Bence csapott össze, ahol beigazolódott a papírforma. A 2. negyedben kiütéssel tudott nyerni a népszerű színész, így a hamarosan ismét apukává váló üzletembernek véget értek a küzdelmek. A férfi középsúlyban egy várva várt mérkőzés borzolta a nézők idegeit: Istenes Bence és Rácz Jenő "véleményes" összecsapásán a Michelin-csillagos séf kerekedett felül pontozással. Fellépett az este folyamán a Roma Soul valamint Kiss Kevin, leléptek a bokszmeccsek vesztesei. Folytatása vasárnap este következik az RTL-en.

sztarbox_logo.jpg

Újabb győztesek születettek a tegnap esti összecsapásokban... (Fotó: Internet)

Szólj hozzá!

Címkék: sport rtl bejegyzés boksz gondolatébresztő sztárbox repost ökölvívás celebcunami bulvárriadó


2023.11.26. 14:00 építészke

Kutyából nem lesz szalonna, de kockából lehet kutya...

Tovább folytatódtak a küzdelmek a "Lego Masters" idei első szériájában az RTL-en. A tegnap esti adásban egy komplett kutya szépségversenynek lehettünk szem- és fültanúi, amelynek zsűrijében - a műsorvezetőkön túl - Puskás-Dallos Bogi kapott szerepet. Ezt megelőzően, a párosoknak a stúdióban szaladgáló kutyákból kellett kiválasztaniuk a nekik tetszőt, amelyről 1 órán át fotókat is készíthettek. A teljes építésre 11 óra állt a rendelkezésükre, amely hosszú időnek tűnhet, de látván a fejleményeket, voltak, akiknek ez sem bizonyult elégnek. Feszültségekkel teli építkezések voltak többszöri átgondolásokkal, újrakezdésekkel, amely 2 duónak bizonyult végzetesnek: az ő "legó-kutyáik" nem jutottak el egyben a kifutó végére, induláskor kissé szétestek. Közülük kerültek ki - természetesen - a veszélyzónások, majd Puskás-Dallos Peti és Dóczy Balázs egy baráti párnak, Illésnek és Kornélnak intett búcsút a további küzdelmektől. Folytatása jövő hét szombaton este következik az RTL-en.

lego_masters_logo.jpg

Kutyákat kellett építeniük a párosoknak tegnap este... (Fotó: Internet)

Szólj hozzá!

Címkék: rtl lego bejegyzés gondolatébresztő építés repost széria lego masters celebcunami bulvárriadó


2023.11.26. 09:00 építészke

DWTS - 7. élő show

A szokásos múlt heti visszaemlékezés után a Queen egyik klasszikusára indult be az élet a DWTS parkettjén tegnap este, majd kiderült, hogy a dalválasztás nem véletlen, hiszen a Legendák éjszakájának táncait követhettük nyomon a párosokkal. Miután Stohl Andrásék bemutatták a versenyben lévő duókat, a zsűrivel beszélgettek az elmúlt időszak tapasztalatairól, majd Krausz Gábor és Mikes Anna az LGT egyik nagy slágerére kezdte a viadalt egy fergeteges jive-val. 27 pontot kaptak a táncukért, majd a Dirty Dancing Live stúdióját kapcsolták (teljesen feleslegesen), ahol Gelencsér Timi beszélgetett a meghívott vendégekkel. Ezt követően, Radics Gigi és Baranya Dávid Britney Spears "Circus" című dalára paso doblézott 29 pontért. Az első reklámblokk után T. Danny és Lissák Laura lépett a parkettre, akik Enrique Iglesias slágerére szambáztak a maximális pontszámot bezsebelve. Őket (egyetlen reklám után) Marics Peti és Stana Alexandra követte, akik Michael Jackson klasszikusára egy fergeteges cha-cha-cha-t adtak elő, amelynek eredménye szintén 30 pont lett. Újabb kereskedelmi percek következtek, majd a második körös táncok sorát ismét a népszerű séf és partnere nyitotta meg, akik rumbájukkal 29 pontot kaptak a zsűritől. Radics Gigi és táncpartnere egy Spice Girls klasszikus feldolgozására charleston-oztak, amely Szente Vajkék szemében 28 pontot ért. Kecskés Enikő párja és a "Farm VIP"-ban is szereplő fiatal táncos Rihanna slágerének dallamaira tangózott, és már másodszor kaptak az este folyamán 30 pontot a zsűritől. Marics Peti és Stana Alexandra zárták a táncok sorát egy slowfox-szal, amely Máté Péter legendás dalára koreografálódott. Miután kiderült, hogy ezért 28 pont üti a markukat, a műsorvezetők a zsűrilista utolsó helyezettjeivel beszélgettek, latolgattak esélyt. Ezt követően, az elmúlt órák produkcióira tekinthettünk vissza egy-egy rövid részlet segítségével, majd az utolsó reklámblokk következett. Ezután megtörtént a nagy bejelentés, amely szerint, a jövő heti döntőben a korábbi szériák győztes celebjei állnak majd össze egy közös tánc erejéig. Miután ismét visszanézhettük rövid az este történéseit, a szavazás utolsó egyperces szakasza következett. Ennek ismertetése közben kiderült, hogy T. Danny-ék és Marics Petiék - csont nélkül - bejutottak a fináléba, Radics Gigiék és Krausz Gáborék azonban veszélyzónások lettek. Ekkor egy ötperces voksolás indult, ennek lezárása után pedig nem volt titok többé, hogy idén biztosan férfi nyeri meg a sorozatot, ugyanis a nézői szavazatok alapján, Krausz Gábor és Mikes Anna lettek döntősök. Radics Giginek és párjának ebben az elődöntőben értek véget a küzdelmek. A széria befejezése jövő szombaton este várható a TV2-n.

dancing_with_the_stars_logo_4.jpg

A 7. élő show krónikája... (Fotó: Internet)

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 tánc bejegyzés show gondolatébresztő repost dwts dancing with the stars celebcunami bulvárriadó


2023.11.25. 09:00 építészke

A farm, ahol a 4. évadban is élnek - 1. hét

Demcsák Zsuzsa és Gáspár Zsolti meglepően humoros nyitánya után megismerhettük a csapatokat, akik már az első feladat közben megpróbáltak összekovácsolódni. Ebben a kihívásban a farm termékeit kellett összegyűjteniük egy kiszakadt kerekű szekér mellől, amely a városba indult értékesíteni a portékákat. Ezt mindkét csapat teljesítette, így később saját maguk dönthettek a sorsukról egy őket érintő kérdésben. Ezt követően megismerkedhettünk az idei évad szereplőivel, majd a lakhelyért folytatott játékot követhettük nyomon, amelyben - nem kis áldozatok árán - a sárgák nyertek. Ennek megfelelően, ők költözhettek a domb tetején lévő parasztházba, a másik csapat tagjainak pedig a nomádabb életkörülmények jutottak. Előtte azonban 1-1 főt ki kellett cserélniük a brigádoknak (a sikeres szekeres pakolás okán önkéntes alapon), majd az első este izgalmait élhettük át velük. Másnap elkezdődött az első termelési ciklus, melyben székeket, asztalt és lócát kellett (torockói mintás étkezőgarnitúra) készíteniük kézi asztalos technológiával. Ezt megelőzően - Gáspár Zsolti reggeli látogatásának következtében - sikerült brigádvezetőt választaniuk maguk közül. A termelést segítő játék hagyományos kötélhúzások sorozata volt, amelyet nagyon szoros küzdelemben nyertek meg a pirosak, így hozzájuk érkezett segítségnek az asztalos feladatot bemutató szakember páros. Amit este abbahagytak a csapatok, azt folytathatták nappal, miközben a szereplők közötti feszültségek is kezdtek a felszínre törni. Az első esős éjszaka igencsak megviselte a csapatokat, Rékasi Károly és a sárgák között pedig vezetésbeli ellentétek alakultak ki. A rablásért folytatott játékban (amelyben egy összetett szót kellett kötelekkel egyensúlyozva felépíteniük a brigádoknak) szintén a pirosak kerekedtek felül, így az övék lett a sárgák 2 db félig elkészült széke. A termelés végeztével a szakértők megállapították, hogy a piros csapat asztalos eszközei lettek szebbek, jobbak, így ők nyerték meg az első ciklust. A sárgáknak - ennek köszönhetően - futós-memóriás védettségi játékot kellett játszaniuk, amelynek győztesét nem lehetett megnevezniük a farmgyűlésen, mint potenciálisan kiesőjelölt játékos. Ripli Zsuzsi lett az, aki a leggyorsabban megoldotta a feladatot, így ő lett a védett.  Közben a pirosak széttörték a sárgáktól kapott széket, és feláldoztak egy tyúkot is egy ízletes leves formájában a győzelem megünneplése okán. A sárgák pedig farmgyűlést tartottak, amelyen Bíró Ica kapta a legtöbb jelölést, így neki kellett - Rékasi Károly segítségével - párbaj ellenfelet választania. Ő Kiss Daniella lett, a játék fajtája pedig ügyességi, amelyet a fiatal modell nyert meg. Ennek okán az egykori Metál Lady-nek értek véget a küzdelmek a farmon, amelyeknek folytatása hétfőn este következik a TV2-n.

farm_vip_logo_2.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 reality bejegyzés gondolatébresztő csapat repost széria celebcunami bulvárriadó farm vip


süti beállítások módosítása