HTML

Naptár

október 2023
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2023.09.28. 19:00 építészke

Megtörte a csendet Széphalmi Juliska...

Sánta Laci egykori párja nemrég szakított Kovács Richárddal, ami a saját közösségi felületeiken megosztott közös fotók levételében és egymás kikövetésében nyilvánult meg. A két táncos nemcsak a magánéletben, hanem a színpadon is egymás közelében lehetett, sőt, az érdeklődési körük és a hobbijuk is hasonló volt. Nemrég együtt utaztak Horvátországba, ahová elvitték Széphalmi Juliska kisfiát is. A Madách Színház ismert táncművésze szerint, a szakítás oka egyszerű volt: párja nem szerette volna más gyermekét nevelni. A fiatal édesanya roppant csalódott, de mivel nagyon sok elfoglaltsága van mostanában, nem ér rá bánkódni a múlton. Kisfia iskolás lett, ő is visszaült a padba, készül élete első maratonjára, nemrég pedig új bemutatója volt. Bízunk benne, hogy azért a rengeteg elfoglaltság mellett - előbb-utóbb - csak lesz ideje egy kis szerelemre is.

santa_juliska_3.jpg

Nemrég szakított párjával Széphalmi Juliska... (Fotó: Internet)

Szólj hozzá!

Címkék: bejegyzés szakítás gondolatébresztő nevelés repost táncos kovács richárd celebcunami bulvárriadó széphalmi juliska


2023.09.28. 14:00 építészke

Lebetegedett Bochkor Gábor...

Miközben "Balázsék" ideiglenes női műsorvezető társakat fogyasztanak el a hét második felében Rákóczi Feri motoros szabadsága miatt, Bochkor Gábor és Lovász Laci csupán gyógyszereket szedhetnek otthonaikban, hogy jobban legyenek. A Retro Rádió Instagram oldala szerint, ugyanis, a két műsorvezető állapota nem javult annyira, hogy képesek legyenek új reggeli adásokat készíteni, így a hét hátralévő részében "Best of" műsorokat hallhatnak a rajongók. Bízunk benne, hogy az előttünk álló néhány nap elegendő lesz a teljes gyógyulásra, és a Bochkor-Lovász duó hétfőn reggel már élőben köszöntheti hallgatóit az éterben. Mindkét érintettnek mielőbbi jobbulást kívánunk.

bochkor_gabor_2.jpg

Betegsége miatt nem tud műsort készíteni a héten Bochkor Gábor... (Fotó: Internet)

Szólj hozzá!

Címkék: betegség bochkor gábor bejegyzés gondolatébresztő repost best of retro rádió lovász laci celebcunami bulvárriadó


2023.09.27. 09:00 építészke

A szombati tehetségkutató utóélete...

Miután szombaton a féltestvére is szerencsét próbált a "The Voice"-ban, Trokán Nóra és Magyar Elektra közös interjút adott tegnap este az RTL-nek. A "Fókusz"-beli szereplésükből kiderült, hogy sokkal jobb viszonyban vannak a magánéletben, mint az a televízió képernyőjén tűnt. Ennek oka az lehetett, hogy mindketten zavarban voltak a kínos pillanatok miatt. Miután a fiatal lány jelentkezett a tehetségkutatóba, végiggondolta, hogy ennek milyen következménye lehet a saját életére nézve, sőt, édesanyjával is átbeszélte ezeket a dolgokat. Trokán Nóra - saját bevallása szerint - nem is nagyon emlékszik a felvételre, mert nagyon sok minden kavargott akkor a fejében. Mint kiderült, Magyar Elektrát egészen tavalyig Magyra Rékának hívták, akkor vette fel - ugyanis - ezt a különleges nevet. Papadimitriu Athina és Trokán Péter lányai gyermekkorukban Pityukának hívták húgukat, akit - a görög származású színésznő szerint - a tragikus körülmények között elhunyt testvére küldte neki 1998-ban. A "The Voice" szabályzata tiltja, hogy a coach-ok egymás között információkat osszanak meg egy-egy produkció alatt arról a versenyzőről, aki éppen énekel, ezért nem tudta a fiatal színésznő sem felhívni társai figyelmét a rokoni kapcsolatra. Magyar Elektra úgy érzi, hogy szakmailag nem volt jó döntés elindulni a műsorban, de emberileg - szerinte - szerencsésen jött ki a dologból. A nyári felvétel óta már elhelyezkedett egy színházban rendezőasszisztensként, levágatta a haját, és egyre jobban kezeli azokat az élethelyzeteket, amelyeket a sors elédob.

trokan_nora.jpg

Trokán Nórát nehezen érintette féltestvére fellépése a "The Voice"-ban... (Fotó: Internet)

Szólj hozzá!

Címkék: rtl bejegyzés gondolatébresztő repost válogató the voice trokán nóra celebcunami bulvárriadó magyar elektra


2023.09.26. 14:00 építészke

Folytatódott a szombat esti harc...

A TV2 - továbbra is - vezet minden célcsoportban, a legnagyobb a különbség a teljes lakosság körében. Ennek megfelelően, csoportszinten is nyert a kereskedelmi csatorna a konkurenssel szemben, amely az egyes műsorokban is tetten érhető. A "Tények" egész múlt héten verte az RTL "Híradó"-ját, a "Tények Plusz" pedig a "Fókusz"-t. A "Séfek séfe" jelentős különbséggel győzött hétköznap esténként "A Konyhafőnök" ellenében, az új reality, a "Kőgazdag fiatalok" pedig az ifjabb korosztálynál talált be igazán. Szombat este 3 db, saját gyártású produkcióval robbantottak a televíziók. A "Mutasd a hangod!" a 18-49-es célcsoportban megverte "A mi kis falunk"-at, a 18-59-es célcsoportban azonban pont az ellenkezője történt. A" Sztárban sztár leszek!" győzött a "The Voice"-szal szemben, igaz, az RTL tehetségkutatója jobb számokat produkált, mint egy hete. Az este zárásaként a "Gyertek át" a teljes lakosságnál kapott ki a "Szerencsekerék VIP"-tól, a 18-49-es célcsoportban nem. Vasárnap este azonban már mindent vitt a "Sztárban sztár leszek!", amely - úgy tűnik - megingathatatlan, amikor műsoron van. Rossz hír a közszolgálati televízió rajongóinak: mivel nem volt Forma-1 az érintett hétvégén, az M! Sport a fasorban sem volt (legalábbis, az első 10-ben biztosan nem).

nezettsegi_adatok_illusztracio_2.jpg

Komoly harc folyt szombat este a nézettségért... (Fotó: Internet)

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 rtl nézettség bejegyzés gondolatébresztő célcsoport repost sztárban sztár leszek celebcunami bulvárriadó


2023.09.25. 19:00 építészke

Elköltözött Bálint Antónia...

Miután szakított jogász kedvesével, új lakásba költözött az egykori szépségkirálynő. Korábbi bútorainak egy részét pedig a Facebook piacterén próbálta meg pénzzé tenni. A Blikk megkeresésére Bálint Antónia elmondta, hogy semmi köze a hamarosan adásba kerülő "Nyerő páros" idei szériájának ahhoz, hogy ő és Bársony Farkas már nem alkotnak egy párt. Úgy gondolja, hogy ha több a rossz dolog egy kapcsolatban, mint a jó, akkor azt meg kell szakítani, nincs értelme a lelki terheket évekig cipelni. A jelenleg a bankszektorban dolgozó egykori modell lányával költözött másik lakásba, hiszen nincs új szerelem az életében. Mivel a sikeres üzletemberrel több, mint 3 évig tartott a kapcsolata, jelenleg nem érzi magát késznek egy új szerelemre. Helyette az ismerőseivel, barátaival tölti szabadidejét, eljárnak ebédelni, vacsorázni, sokat beszélgetnek. Természetesen, nem zárja ki, hogy legyen még tartós párkapcsolata, de nem keresi görcsösen a szerelmet. Akik pedig arra kíváncsiak, mennyire volt sikeres Bálint Antónia és Bársony Farkas közös harca a győzelemért, kövessék október elejétől a "Nyerő páros"-t az RTL-en.

balint_antonia.jpg

Szakított korábbi kedvesével, és új lakásba költözött a lányával Bálint Antónia... (Fotó :Internet)

Szólj hozzá!

Címkék: költözés bejegyzés szakítás bálint antónia gondolatébresztő repost nyerő páros celebcunami bulvárriadó bársony farkas


süti beállítások módosítása