HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2023.01.02. 09:17 építészke

Szilveszter a Dunán...

Miközben az RTL - szokás szerint - ingyen "megvásárolt" filmjeit sugározta az év utolsó estéjén, a TV2 pedig saját gyártású produkciókkal operált, a Duna tovább folytatta zenés visszaemlékezését a régmúltba és a közelmúltba. Bulislágerekkel jelentkezett - ugyanis - a "Csináljuk a fesztivált" második évada, amelyet Serbán Attila nyitánya kezdett el. Ezen az estén nélkülözni kellett Fodor Imrét, aki betegség miatt otthonában "nyomta az ágyat", miközben Rókusfalvy Lili és Rátonyi Kriszta (mint beugró háziasszony) a stúdióban "nyomták" a jobbnál jobb slágereket. Vastag Csaba "Micsoda buli"-ja után Soltész Rezső ikonikus slágerét énekelte el Balássy Betty és Varga Feri kettőse. Ez követte Szandi "pasizása" Kirchnopf Gergővel, majd Arany Timi bízott benne, hogy "ő mellette elaludni nem lehet". Veréb Tamás szintén egy klasszikussal, a "Szerelemvonat"-tal érkezett, Bangó Margitra pedig "Aranyeső" hullott az égből. Bebe egy Apostol-slágerrel tüzelte a hangulatot, amikor arról dalolt, hogy "Eladó, kiadó most a szíve". A mindenkori "Különös szilveszter"-ről Muri Enikő és Nika énekelt, egy vérbeli operettslágerrel pedig Sári Évi és Kocsis Dénes szántotta fel a Duna TV stúdióját. Az előadók sorát Kovácsovics Fruzsina zárta, aki megpróbált "Tölcsért csinálni a kezéből", majd versenyen kívül mulatott Csocsesz egy képzeletbeli cigányzenekarral. Miután többen is maximális pontot kaptak a zsűritől, a nézői szavazatok döntötték el a továbbjutók sorsát. Az adást - néhány perccel éjfél előtt - Kalapács József zárta a "Reptér"-rel, amelybe Korda György is bekapcsolódott a végén. A széria jövő héten folytatódik.

csinaljuk_a_fesztivalt_1.jpg

Szilveszteri adással jelentkezett a "Csináljuk a fesztivált"-t... (Fotó: Internet)

Szólj hozzá!

Címkék: bejegyzés szilveszter show gondolatébresztő duna tv repost széria csináljuk a fesztivált celebcunami bulvárriadó


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr3818018042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása