HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2022.12.12. 09:30 építészke

Megvan a győztes...

Tegnap este kiderült, hogy ki nyerte a "Sztárban sztár leszek!" idei szériáját. Addig azonban még sok víz lefolyt a Dunán - ahogy mondani szokták. A show - természetesen - egy látványos nyitánnyal indult, amelyben a korábbi versenyzők fogták közre a finalistákat, csinos táncoslányok pedig Till Attilát. Az est házigazdája ezt követően a zsűritagokkal csevegett egy jót, majd elindult a döntő érdemi része az egyéni produkciókkal. Kökény Dani nyitotta meg a sort egy Ray Charles-dallal, majd Kaly Roland imitálta nagyon meggyőzően Robbie Williams-et. Yulaysi Miranda - szokás szerint - hibátlanul oldotta meg Beyoncé utánzását, amellyel lezárult az első kör. A korábban kiesett lányok egy Girls Aloud-nótával tértek vissza (teljesen feleslegesen), majd a duettek következtek. Sugár Berci alaposan elrontotta a kubai édesanya versenyét azzal, hogy teljesen hamisan énekelt mellette, talán, ennek is volt köszönhető, hogy ő állhatott fel a dobogó legalsó fokára. Előtte azonban még Kaly Roland Vastag Csabával, Kökény Dani pedig Halastyák Fannival dalolt közösen. Miután már csak ketten maradtak versenyben, a korábban kiesett fiúk egy Village People medley-vel tértek vissza, Pápai Joci pedig bemutatta legújabb dalát. 23.00 előtt néhány perccel pedig arra is fény derült, hogy a TV2 népszerű tehetségkutatóját az "élő show-król majdnem lemaradó" 17 éves fiatalember nyerte, aki elmondhatja magáról, hogy ő 2022 legsokoldalúbb amatőr előadója. Kökény Daninak, természetesen, mi is gratulálunk.

sztarban_sztar_leszek_logo_1.jpg

Lezárult az idei széria... (Fotó: Internet)

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 bejegyzés gondolatébresztő döntő tehetségkutató repost sztárban sztár leszek celebcunami bulvárriadó kökény dani


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr918000178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása