HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2022.02.11. 14:02 építészke

Elköltözött feleségétől Berki Krisztián...

Mielőtt bárki is azt gondolná, hogy egy valós párkapcsolati krízis kellős közepébe csöppent a cím olvastán, el kell keserítsük. Az tény, ugyan, hogy Berki Krisztián jelenleg egy szállodában lakik, és próbál visszatalálni családjához, de ne gondoljuk, hogy ez nem egy előre megírt forgatókönyv alapján zajló eseménysorozat része. A párnak, természetesen, saját terapeutája van, aki megpróbál segíteni nekik visszatalálni a másikhoz. Emlékezzünk csak azokra az időkre, amikor az egykori Fradi-vezér még Tóth-Hódi Pamelával élt együtt, és az "Édes Élet" című szériában követhettük a mindennapjaikat. Ott is Natasa Zselyke megszületése után kezdődtek a nagyobb gondok, akárcsak a jelenlegi házasságában. A fiatal édesanya, egyébként, azóta egy kisebb összeget is követel Berki Krisztiánon, kérdés, hogy ezt mikor látja majd. Ilyen előélet után naivság volt Berki Mazsi részéről azt gondolni, hogy férjéből példás családapa válik. Természetesen, az idő majd mindent elsimít, és biztosak vagyunk abban is, hogy nem most hallottunk utoljára az ismert házaspár családi életéről... (A fotó internetes forrásból származik.)

berki_krisztian_2.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: költözés bejegyzés szakítás párkapcsolat gondolatébresztő repost berki krisztián celebcunami bulvárriadó berki mazsi


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr3517407274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása