HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2022.02.02. 19:10 építészke

Tagad Berki Krisztián...

Az ismert celeb nem erősítette meg a ma megjelent Hot! magazin azon információját, amelyet az a címlapján hozott. A reggeli "Mokka" adásában Hódi Pamela egykori párja és a bulvármagazin főszerkesztője voltak Mádai Vivien és Istenes László vendégei, akik abban a reményben kérdezték a Fradi korábbi vezérét, hogy megtudják, titokban járt-e bármikor is Kulcsár Edinával. Ez csak a beszélgetés végén derült ki, előtte a coach-ként nyilatkozó Berki Krisztián párkapcsolati tanácsokat adott, és elmondta, hogy ő az az utat választotta, amelyben kiteregeti a magánéletét (természetesen, kulturált keretek között) a követőinek, rajongóinak. Közszereplőként akkor érzi magát önazonosnak, ha így tesz, ármánykodás csak a szép dolgok megosztása a közvélemény bulvárra érzékeny szeletével. Neki korrekt kapcsolata van a Hot! magazinnal, mert már sok meghatározó életeseményénél voltak jelen a magazin kollégái. A diskurzus végén - ennek ellenére - határozottam cáfolta a címlapon megjelenteket, és kijelentette, hogy korrekt és kedves lányt ismert meg az egykori modellben, de barátságnál több sosem volt köztük. Ismerve a néhanapján büntetőfékező üzletembert, csupán annyit fűzünk ehhez hozzá, hogy: nem zörög a haraszt... (A fotó internetes forrásból származik.)

berki_krisztian_1.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: kapcsolat bejegyzés gondolatébresztő titok repost kulcsár edina berki krisztián hot magazin celebcunami bulvárriadó


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr3717164630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása