HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2021.11.11. 09:11 építészke

Új párra lelt Fekete Dávid felesége...

A fiatal édesanya éppen válófélben van börtönben ülő férjétől, miközben (ismét) megtalálta azt a férfit, aki iránt gyengéd érzelmeket táplál(hat). Mint ismert, a "Megasztár"-ral korábban népszerűvé váló énekes több, mint százmillió forintos sikkasztás és más bűncselekmények miatt éppen előzetes letartóztatását tölti, felesége pedig neveli a három közös gyermeküket. A Reflektor Online magazinnak adott interjújában (amely, egyébként, az első és az utolsó is a magánéletét tekintve) Regina elmondta, hogy fiatal nőként nem szeretett volna magányosan megöregedni, nyitott volt az új kapcsolatokra. Márkkal nagyra törő terveik vannak, de szépen lassan haladnak ezek megvalósításával, miközben Fekete Dávidot sem szeretné teljesen kizárni a z életéből, hiszen - a történtek ellenére - kiváló apának tartja, aki imádja a csemetéit. Új szerelmének is van egy kislánya előző kapcsolatából, így nem ismeretlen terep számára a gyereknevelés. Mindenben támogatja Reginát, aki még soha nem érzett ekkora szeretetet és boldogságot, mint mellette. Nem tisztünk pálcát törni senki feje felett, de ez azért sokat elárul a korábban Cserpes Laurával is házasságot kötő énekessel való kapcsolatáról... (A fotó internetes forrásból származik.)

fekete_david_1.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: interjú szerelem bejegyzés párkapcsolat gondolatébresztő repost fekete dávid celebcunami bulvárriadó reflektor online


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr2216752848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása