HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2021.01.11. 08:59 építészke

Metzker Viki nyerte meg a szériát...

Tömören a címbéli mondattal lehetne összefoglalni a "Nicsak, ki vagyok?" második sorozatának döntőjét. Mivel a nyertes megnevezésénél nagyobb "spoilerezést" nem nagyon lehet csinálni a műsorral kapcsolatban, van bőven időnk összefoglalni a részleteket. Egy pont nem sok, annyit sem sikerült a sztárcsapatoknak összekaparniuk a tegnap esti adásban. Hiába mondott remek tippeket Ábel Anita és bandája, amelyeket hellyel-közzel megerősített (vagy megcáfolt) a Cyla Team, egyik esetben sem az a híresség rejtőzött az álarc alatt, akire gondoltak. A műsor első felében duetteket adtak elő jelmezes celebjeink. A Baba párja a Bagoly, azaz Szőke Zoltán volt, a Tigrist a Panda, azaz Malek Andrea erősítette, a Varjút pedig a Szőrmók, azaz Vajna Tímea támogatta abban, hogy újra megmutathassa tehetségét a színpadon. Ezt követően egyéni produkciót adtak elő a versenyzők, majd sor került az este első elleplezésére, hiszen kiderült, hogy kit rejt a Varjú álarca. Nem Kamarás Iván vette le a maszkját, hanem - mindenki megdöbbenésére - Dobrády Ákos. Ez volt az első pillanat, amikor a pontszerzés meghiúsult a sztárcsapatok részéről. A második alkalom a Baba leleplezése volt. A nagyméretű jelmezben alatt, ugyanis, Kajdi Csaba egyik legismertebb modellje, Mihalik Enikő állt Péter Szabó Szilvia helyett, ami még nagyobb megdöbbenést váltott ki a csapattagokból. Olyannyira, hogy maga Cyla is könnyekig meghatódott Enikő láttán. A szériát - az előzőeknek megfelelően - a Tigris nyerte, aki nem Fresh Andi volt, hanem a Csonka András által korábban már többször is emlegetett Metzker Viki. Az ismert DJ lett, tehát, az őszi-téli sorozat győztese, a csapatversenyt pedig Ábel Anitáék nyerték meg - egyetlen ponttal megelőzve Cyláékat. Utolsó adás lévén, folytatása nem következik azonnal, de - várhatóan - lesz harmadik szériája is valamikor "a rejtélyek színpadának" a TV2-n... (A fotó internetes forrásból származik.)

nicsak_ki_vagyok_1.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 bejegyzés gondolatébresztő döntő repost metzker viktória celebcunami nicsak ki vagyok bulvárriadó a rejtélyek színpada


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr916384438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása