HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2020.06.09. 09:31 építészke

Nem ért véget a botrányok sora...

Kissé döcögve indult tavaly ősszel a TV2-n a "MintaApák" című külföldi licensz magyar feldolgozása, de aztán mégiscsak hozni kezdte a nézettségi adatokat, egyre sikeresebb lett a képernyők előtt ülők körében. Természetes volt, tehát, hogy lesz folytatása ősszel. Nyáron indulnak majd az új évad felvételei, de már nem az eredeti színészgárda közreműködésével. Először Fenyő Iván eltávolításáról lehetett olvasni, az erről szóló Facebook bejegyzését mi is változtatás nélkül közöltük tovább - nagyjából - egy hónappal ezelőtt. Mostanra már az is kiderült, hogy nem ő az egyetlen, aki távozik a sorozatból, ezáltal dagasztva a széria körüli botrányt. Kovács Patrícia, Klemm Viktor és Szabó Kimmel Tamás sem folytatja Spáh Dávidékkal ezentúl az együttműködést. Minden érintett megszólalt, írt ezzel kapcsolatban, a hírek ellentmondásosak, ahogy az ilyenkor lenni szokott. Mindenesetre, nagy kár egy sikeres sorozat szétzilálása, mert az sem a nézőknek, sem a készítőknek nem tesz jót. Az ezt övező botrányokra pedig csak ideig-óráig emlékeznek az emberek, felesleges erre bármilyen hosszútávú marketing stratégiát felépíteni... (A fotó internetes forrásból származik.)

mintaapak_botrany.jpg

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr9115806266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Solti Roland 2020.06.16. 15:29:20

Tudni kell rólam hogy nem vagyok oda a sorozatokért, de egyik haverom mesélte hogy ő nézi a Mintaapák című sorozatot és szerinte nekem is tetszene. Igaza lett két hét alatt megnéztem az egészet sorozatbaráton. A személyes kedvencem karakterem Klemm Viktor volt persze az ügyvédbojtárral együtt.Én úgy gondolom hogy egy ilyen jó csapatot szétoszlatni hatalmas hiba a TV2 részéről.Szerintem mind nézettségben és kritikákon keresztül fognak róla értesülni a rendezők.
süti beállítások módosítása