HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2020.06.08. 09:12 építészke

Túl az első online színdarabon...

Ezen a hétvégén volt az első olyan alkalom, amikor a Játékszín Youtube-csatornáján az érdeklődők megtekinthettek egy színházi előadást. Éjfélig volt, ugyanis, elérhető Szakonyi Károly egyfelvonásos keserédes cekkerdrámája, amelyet Tóth Enikő és Zsurzs Kati kettőse tesz hosszú időre felejthetetlenné. A "Két nő" igazi "mai" előadás (pl. soha meg nem érkező vízszerelővel), amely egy minden korban aktuális témát, a megcsalást járja körül - nem meglepő módon - két nő szemszögéből. A darab lehetőséget biztosít mindkét színésznőnek arra, hogy a helyzetgyakorlatok teljes tárházát kimerítsék, miközben nem várt módon haladunk a végkifejlet felé. Nevetni nincs sok okunk a látottakon, elgondolkozni azonban annál több van. Több, mint kétezer-kétszázan látták az előadást az elmúlt néhány napban, amely nem kis teljesítmény. A Teréz körúti teátrum ígérete szerint, szerdán egy filmadaptáció kerül fel az internetes csatornájukra. Azt is izgatottan várjuk... (A fotó forrása a Játékszín Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

a_jatekszin_elso_online_szindarabja_a_ket_no_volt.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó film hétvége internet youtube előadás gondolat színház online bejegyzés színésznő oldal dráma csatorna gyakorlat lehetőség alkalom színdarab érdeklődés megcsalás teljesítmény helyzet forrás darab izgalom adaptáció két nő teátrum szakonyi károly felvonás megtekintés instagram tóth enikő játékszín zsurzs kati végkifejlet


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr1315754730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása