HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2020.05.05. 19:16 építészke

Folytatódik a népszerű sorozat...

Remek hírt tett közzé nemrég D. Tóth Kriszta saját közösségi felületén. Négy epizód erejéig folytatódik sikeres online sorozata, az "Elviszlek magammal". Az extra részekben olyan emberekkel beszélget, akiknek releváns véleményük van a jelenlegi járványhelyzetről és ennek következményeiről. Az első epizódban Baji Anikó sürgősségi ápolónővel beszélget az ismert újságíró, miután kitalálták, hogyan lehet biztonságosan és mindenki épségét, egészségét megóvva forgatni. Pont ezen feltételek hiánya okán szünetelt eddig a műsorfolyam, és emiatt kellett a márciusra tervezett forgatásokat is elhalasztaniuk. Akinek van kedve, ideje, holnap estétől meg tudja tekinteni a beszélgetést a WMN magazin Youtube csatornáján. Ismerve Kriszta maximalizmusát, profi diskurzusnak lehetünk majd szem- és fültanúi az idei év egyik meghatározó témakörében... (A fotó forrása D. Tóth Kriszta Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.) 

ujraindul_az_elviszlek_magammal.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó vélemény közösség biztonság sorozat youtube folytatás siker hír online egészség műsor beszélgetés bejegyzés hiány szünet újságíró forgatás oldal epizód csatorna felület feltétel járvány halasztás forrás ápoló d tóth kriszta profizmus rész következmény népszerű maximalizmus diskurzus sürgősség ismert témakör instagram elviszlek magammal wmn magazin


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr9415663832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása