HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.12.14. 14:14 építészke

Nosztalgiázott Vasvári Vivien...

Nehéz lenne meghatározni a fiatal édesanya pontos foglalkozását, hiszen - az előbb említett, talán, legnagyobb életfeladatán túl - influencer-ként, üzletasszonyként és - többek között - modellként is helyt kell állnia a mindennapokban. Azt - valószínűleg - kevesebben tudják róla, hogy gyermekként több sportágat is kipróbált (aerobikozott, úszott, teniszezett, kosárlabdázott), majd végül az atlétikában találta meg azt a pluszt, amely a akkori sikerei felé orientálta. A lenti kép tízévesen készült róla, amikor első magyar bajnoki címét nyerte. Előtte még soha nem szólt a Himnusz csak neki a dobogó legfelső fokán. 600 méteres síkfutásban, egyébként, országos csúcstartó. Fentiekből is látszik, hogy néha nagyon könnyen fogalmazunk meg véleményt azokról, akiket a televízió képernyőjén látunk, és azt gondoljuk róluk, hogy a "büdös életben" nem csináltak két értelmes dolgot az életben. Vivien ennek pont az egyik ellenpéldája... (A fotó forrása Vasvári Vivien Instagram sztorija, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

vasvari_vivien_mar_10_evesen_a_dobogo_tetejen_allt.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó vélemény sport siker gondolat atlétika modell dobogó gyermek bejegyzés tudás sztori nosztalgia futás televízió himnusz bajnok csúcs forrás helytállás édesanya képernyő meghatározó orientáció üzletasszony megfogalmazás instagram influencer ellenpélda vasvári vivien


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr3715351808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása