HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.12.12. 14:01 építészke

Megszületett Tóth Gabi kislánya...

Nemcsak a fiatal énekesnő, hanem férje és nővére is örömmel posztolta ki azt a fotót nemrég, amely azt kürtölte világgá, hogy immáron három fősre bővült a Krausz család. Megszületett, ugyanis, Hannaróza, akit a szülők határtalan örömmel és szeretettel fogadtak, természetesen. December 3-án posztolt Tóth Gabi utoljára a saját közösségi felületére egy szelfit, pont azon a napon, amikor kislánya meglátta a napvilágot 3150 grammal és 54 centiméterrel. Az első fotók és a szülés utáni első interjú - természetesen - már meg is jelent az egyik hetente megjelenő bulvárral foglalkozó magazinban, ezért a hír bejelentésével is kénytelen voltak Gabiék várni a mai napig. Az ehhez kapcsolódó cuki fotó láttán nem is lenne kérdés, ha nem tudnánk, hogy mi az apuka foglalkozása, akinek - vélhetően - a későbbiekben is hasonlóan kreatívnak kell majd lennie ahhoz, hogy Hannaróza a legkisebb mértékben sem legyen válogatós. Természetesen, mi is sok boldogságot és örömöt, valamint jó egészséget kívánunk az egész családnak... (A fotó forrása Tóth Gabi Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

toth_gabi_kislanya_megszuletett.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: kreatív fotó poszt interjú bejelentés család bulvár válogatás magazin hír szülő szülés tóth gabi egészség öröm boldogság bejegyzés fiatal cuki oldal születés énekesnő apuka kislány forrás foglalkozás instagram kívánalom szelfi krausz gábor


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr7615349608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása