HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.11.28. 13:55 építészke

Hálás a sorsnak Gáspár Bea...

Tegnap posztolt egy fotót saját közösségi felületére Gáspár Győző felesége. Bea asszony megfogalmazása szerint, senkinek nincs joga megrövidítenie mások életét, múlt éjjel azonban majdnem mégis ez történt velük. A 21-es főúton haladtak Salgótarján felé, amikor - eddig tisztázatlan okokból - egy másik személygépkocsi vezetője szemből rájuk húzta autója kormányát - lehetetlenné téve ezáltal az ütközés elkerültét. Mindkét kocsi rommá tört, a balesetnek azonban - szerencsére - csak három könnyebb sérültje volt. A Gáspár família tagjai testileg rendben vannak, ugyan, de a lelki sebek begyógyulásához idő kell még. Valószínűleg, az is szerepet játszott a szerencsés végkimenetelben, hogy a gasztronómiában is egyre ismertebb feleség folyamatosan lassított az ütközés előtt, és egy nagyobb BMW X6-os-t vezetett, amely nem saját tulajdonú, hanem szponzorautó volt. A legfontosabb, hogy mindenki - aránylag - rendben túlélte a balesetet, az pedig, hogy az anyagi kár jelentős, biztosan eltörpül az emberi élethez képest..: (A fotó forrása Gáspár Bea Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

gaspar_gyozoek_balesetet_szenvedtek.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó poszt közösség kormány autó baleset test lélek bejegyzés szponzor gyógyulás kár oldal gasztronómia sors feleség felület gáspár győző gépkocsi forrás seb hála vezető ütközés sérült gáspár bea elkerülés família lassítás ismert megfogalmazás instagram


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr9515336710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása