HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.10.07. 19:10 építészke

Az első sztori...

Időről időre megpróbáljuk nyomon követni azokat az ismertebb embereket, intézményeket, akik és amelyek a minőségi szórakoztatást helyezik előtérbe a kommersz "celebeskedéssel" szemben. Mindenképpen ezek közé tartozik a Centrál Színház, amely estéről estére színvonalas előadásokkal próbálja meg - szó szerint is - a közönségét leültetni a világot jelentő deszkákkal szemben. Ezt pedig sokkal könnyebb olyan remek darabokkal megtenni, mint a "Pletykafészek". Ebben a színházi évadban első alkalommal került a teátrum eme előadása műsorra, amelyet a színház hivatalos Instagram felülete sztoriban is megosztott a követőivel. Külön érdekesség, hogy ez volt a Centrál első története a közösségi oldalon. Bízunk benne, hogy a többi előadásuk sikere is arra fogja biztatni őket, hogy rendszeresebben "sztorizzanak", mint eddig... (A fotó forrása a Centrál Színház Instagram sztorija, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

pletykafeszek_eloszor_2019_oszen_a_central_szinhazban.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó közösség celeb előadás közönség történet siker műsor bejegyzés minőség sztori érdekesség ember hivatalos oldal bizalom színvonal felület megosztás forrás darab követés intézmény kommersz évad követő pletykafészek centrál színház szórakoztatás ismert instagram teaátrum


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr3815213258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása