HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.09.09. 09:02 építészke

Ismét úton...

Sebestyén Balázs és csapata ezen a héten megint a "nyakába vette az országot" annak érdekében, hogy öt helyszínen lehessen élőben találkozni velük. Tatabánya, Eger, Nyíregyháza és Békéscsaba előtt jelenleg is Nagykanizsáról ébresztik az ország azon felét, aki velük szokta indítani a napját. Az ígéretek szerint, lesz ott minden, ami szemnek és szájnak is ingere, a jó hangulat pedig - tekintettel az eddigi kitelepülésekre - garantált. Biztosan sokan lesznek a heti helyszíneken, és - talán - az időjárás is meg fog könyörülni a srácokon a későbbiekben. Mi most elsőként Rákóczi Feri fotóját osztjuk tovább, bár, az elmúlt időszakot tekintve, Balázs is eléggé aktívvá vált a közösségi felületek kezelésében, használatában, tehát, tőle is várhatóak kulisszatitkok, videók, képek az elkövetkezendő napokban szép számmal ebben a témakörben... (A fotó forrása Rákóczi Feri Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

rakoczi_feri_orszagjarason_van_a_radio_1-gyel.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó közösség játék videó garancia hangulat bejegyzés titok oldal csapat élő aktív felület használat ígéret forrás kitelepülés helyszín srác sebestyén balázs ébresztés rákóczi feri időszak országjárás kulissza témakör instagram napindítás


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr5915054728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása