HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.08.08. 09:10 építészke

Még nem jó, még nem jó, már nem jó...

Bödőcs Tibor címbeli klasszikusát "kötnénk" Sebestyén Balázs tegnap esti fesztiválos képéhez, amelyen megpróbált közös fotót készíteni Ed Sheeran-nel. "Életem szelfije" - ezt "hestegelte" a kép mellé a népszerű műsorvezető, de ezt ő sem gondolta, persze, komolyan. Nagyobbik fiának szeretett volna örömet okozni a közös fotóval, és tudjuk, hogy a gyermekéért mindent megtesz az ember. Még azt is, hogy homályos szelfit készít a nagy kedvenccel. Reméljük azonban, hogy a televíziós és a rádiós feladatok ellátása kicsit jobban megy Balázsnak a fotózásnál. Ha ez így van, már körvonalazódni látszik nekünk egy közös projekt Nánási Pállal: Ördög Nóra férje megtanítja a fényképezés alapjaira Balázst, ő pedig azt mutatja meg az ismert apukának, hogyan kell népszerű műsorokat készíteni televízióban, rádióban egyaránt... (A fotó forrása Sebestyén Balázs Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

sebestyen_balazs_probalkozasa_kozos_fotora_ed_sheerean-nel.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó rádió műsorvezető fesztivál öröm klasszikus műsor gyermek kedvenc bejegyzés projekt televízió oldal férj tanítás apuka forrás feladat ördög nóra sebestyén balázs népszerű bödőcs tibor nánási pál ismert instagram szelfi hesteg


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr4115001030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása