HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2018.11.29. 13:34 építészke

Születésnapot ünnepel az ismert énekesnő...

Be kell valljuk, hogy egy nap csúszásban vagyunk a köszöntéssel, de bízunk benne, hogy a "nyolc napos szabályt" a fiatal énekesnő is ismeri. Tegnap volt, ugyanis, Rúzsa Magdi születésnapja. Ő a saját közösségi felületén kiírta a pontos számot, ezt mi nem közölnénk tovább, mert nem illik egy hölgy korát "firtatni" - még életének ebben a szakaszában sem. Azt nem tudjuk, hogy tizenkét évvel ezelőtt gondolt-e arra, hogy 2018-ban Magyarország egyik legkeresettebb könnyűzenei előadója lesz, aki "simán" megtölt egy Arénát vagy egy Budapest Parkot. 2006-ban nyerte meg a TV2 "Megasztár" című műsorát, amely karrierje kezdetének tekinthető. Egy évvel később az Eurovíziós Dalfesztiválon az előkelő kilencedik helyezést érte az "Aprócska blues" című produkciójával, miközben - többek között - Geszti Péterrel és Presser Gáborral dolgozott együtt. A Pesti Magyar Színházban önálló estje is volt, idén tavasszal pedig neki ítélték oda a Máté Péter-díjat. Tavaly szeptemberben férjhez ment a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem egyik docenséhez. Pályája több, mint egy évtizede töretlenül ível felfelé. Születésnapja alkalmából további sok sikert és boldogságot kívánunk neki... (A fotó forrása Rúzsa Magdolna Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

ruzsa_magdolna_harmincharom_eves_lett.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó közösség születésnap megasztár tv2 magyarország siker ünnep karrier geszti péter bejegyzés fiatal díj köszöntés oldal férj feleség rúzsa magdi eurovíziós dalfesztivál énekesnő felület helyezés presser gábor könnyűzene forrás produkció előadó ismert aprócska blues budapesti műszaki egyetem instagram pesti magyar színház


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr8114403654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása