HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2018.10.18. 12:03 építészke

Egy baba gondolatai...

Azt nem tudhatjuk pontosan, hogy egy néhány hónapos baba mit gondol a világról, de sejtéseink azért lehetnek erről. Pláne, ha mi vagyunk a szülei, és mi ismerjük a legjobban. Így van ezzel Kovács Dániel is, akinek immáron három hónapos lett a kisfia. Az apuka posztja szerint, Zéténynek tetszik az őt körülvevő világ, sokat szeret sétálni, mozogni, és van a családban valaki, aki folyton meg szeretné nyalni. Vele - valószínűleg - nagy barátok lesznek, mert mindig mellette van. Nyári Dia és párja sokszor mondják neki, hogy "zsivány", ami nagyon tetszik neki. Nemrég az első úszó edzésén is túlesett már, ahol megdicsérték, mert nagyon ügyes volt. Ez nem is csoda, hiszen Dániel az FTC vízipóló csapatának sajtófőnöke. Ezen kívül, egy fantasztikus nő vőlegénye, valamint egy csodás kisfiú apukája. Ilyen az, amikor valakinek kerek az élete... (A fotó forrása Kovács Dániel Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

kovacs_daniel_megmutatta_kisfiat.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó sajtó család vízilabda edzés gondolat szülő úszás világ bejegyzés baba oldal csapat barát vőlegény apuka kisfiú forrás zsivány kovács dániel instagram nyári dia


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr514310159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása