HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2011.01.13. 19:39 építészke

MEGTALÁLTUK!!! - A 'Való Világ 4.' toplistás senkijei...

Múlt hét szombat este Ildikó párbajra hívta Évát... Ennek kapcsán összeállítottam egy szubjektív listát, melyen a - számomra - legellenszenvesebb villalakók szerepelnek...

A helyezéseket nem figyelembe véve - alfabetikus sorrendben - Alekosz, Éva, Olivér és Szandika az a négyes, akiket ki kellene rúgni a "kulipintyóból", és végre elküldeni őket dolgozni... Legalább, egyszer az életben megtudnák, hogy mi az a munka...

Alekosz, a nyolcosztályos pincérgyerek, a villa "szex-réme"-, aki azt hiszi magáról, hogy mekkora fazon... Pedig igazából egy tanulatlan p***cs, akit a lányoknak már egyszer-kétszer meg kellett volna verniük, hogy tudja, hol a helye... És még ő beszél "kultúr-barbárság"-ról, megáll az eszem!!!

Éva, a törtető lotyó, aki azt gondolja magáról - egy sikeres párbaj után -, hogy ő a villa istennője, mindenki heverjen a lábai előtt... Ezt gondolta Havas Henrikről is, akin meglepődnék, ha valaha is megkívánta volna ezt a sz***rkeverőt!!!

Olivér, az idióta macsó, a leendő vőlegény, aki Enikője kedvéért csupán légreszel, a többiekkel azonban lépten-nyomon alaposan kib***szik... Ám, ha ugyanezeket a "vicceket" vele szemben követi el valamelyik lakótársa, ripacskodni kezd, és kikel magából... Mit gondol, neki mindent szabad, a többieknek pedig semmit???

Szandika, a műnő... Jól orrba kellene már egyszer b***szni, és akkor nemcsak a szája és a melle duzzadna fel... Gusztustalan, ahogy kinéz, és játssza a jó kislányt, miközben már első este vetkőzött Alekosznak... Intelligencia terén igencsak a béka s***gge alatt van, börtöntöltelék pasijáról pedig ne is beszéljünk... Remélem, mihamarabb kiesik, és akkor majd mehet a Maglódi útra "jeleket" küldeni a szerelmének!!!

Hát, ennyi... A sok káromkodás nem öncélú volt, csupán azt szerettem volna érzékeltetni, hogy körülbelül ilyen stílusban folyik a diskurzus a villában, melyet főműsoridőben - összevágva és "elharapva" - közöl az RTL Klub... Felhívnám erre a Szalai Annamária-kommandó figyelmét is... Elnézést kérek minden jobbérzésű olvasótól!

Szólj hozzá!

Címkék: rtl klub kultúra toplista havas henrik műsor barbár villa intelligencia olivér enikő éva lakótárs ildikó való világ fazon szalai annamária alekosz szandika kulipintyó maglódi út


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr62570353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása