HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2010.11.26. 22:55 építészke

MÁR MÁSODSZOR!!! - Megint lekéste az egyik zsűritag a döntő élő adását...

Egy előző bejegyzésemben már "megemlékeztem" arról, hogy Eszeny Enikő késve érkezett a pénteki 'Megasztár 5.' döntő élő adásába:

http://majti.blog.hu/api/trackback/id/2410448

Nos, ez a "baki" másodszor is előfordult, melyről a Kiskegyed eképpen számol be:

A kocsiban öltözött, sminkelt...

 

Kétszer is rendőröknek kellett felvezetniük Eszenyi Enikőt, hogy odaérjen a 'Megasztár' élő adásába. A Pesti Színházban a Mikve című dráma, illetve a vígszínházbeli Kertész kutyája, amelyben szintén főszerepet játszik, is műsoron volt egy-egy pénteken, hisz annak idején nem lehetett tudni, hogy a 'Megasztár' átkerül erre a napra. A feladat nem volt egyszerű. A művésznő este fél tízkor hajolt meg a színpadon, és tízkor már a zsűri asztalánál jelent meg. Autóját rendőr vezette fel a színháztól a stúdióig, szépségstábja a kocsiban fésülte, öltöztette, és sminkelte, miközben ő videón visszanézte az adásban addig történteket...

 

(2010. november 16., kedd)

Előre szeretném leszögezni, hogy nincs semmi bajom Eszenyi Enikővel, de azért túlzásnak tartom ezt a fajta "túl-sztárolását"... Hiszen ezer meg egy ember alkalmas lenne zsűritagnak ebbe a csapatba, akire nem kellene plusz pénzt költenie a TV2-nek (ezzel közvetve az adófizetőknek), és időben meg tudna jelenni  (rendőri felvezetés, mobil stábtagok, stb. nélkül is) az adáson... Tudom, most egy kicsit demagóg voltam, de remélem, ennyi még belefért...

Ami a fenti cikkben problémás, az bizony az az idő-intervallum, amely alatt Eszenyi Enikő átöltözött, kisminkelték, és még arra is maradt ideje, hogy megnézze az este addigi produkcióit... Nos, a fél tíz és tíz közötti időszak nekem fél órának tűnik... A 'Megasztár 5.' fél kilenckor kezdődik, és a fél tizes színpadi szereplés végéig eltelik belőle egy kerek óra... Egy órányi anyagot (mínusz reklámok) hogy a fenében lehet fél óra alatt visszanézni??? És akkor még nem írtam a zavaró sminkesekről, stylistokról, valamint a színház és a stúdió közötti, autóban töltött fél óráról, amely alatt a műsor ugyanúgy folyik tovább... Az mikor kerül megnézésre a művésznő által???

Szóval, azt gondolom, hogy Eszenyi Enikő vagy nem nézi vissza az adást, vagy gyorstalpaló-szerűen teszi mindezt... Egyikkel sincs baj, de jelezném még egyszer, hogy mindenki pótolható, és a zsűritagok szerepét más is el tudná vállalni allűrök nélkül... Erről ennyit!!!

Ui.: Akit az eredeti újságcikk érdekel, annak az infók:

Kiskegyed - 2010. november 16., kedd, XIX. évfolyam, 46. szám

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr12456606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása