HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2024.03.28. 09:00 építészke

Idén is díjazták a televíziós műsorvezetőket, produkciókat...

Tegnap este tartották meg azt a szokásos évi gálaestet, amelynek keretében megünnepelték az elmúlt év kiemelkedő televíziós teljesítményeit. A Televíziós Újságírók Díja alapítóinak célja egy olyan független díj létrehozása volt korábban, amely szakmai szempontok alapján, klasszikus kritikai attitűdöt képviselve emeli ki az igényes magyar televíziós eredményeket. Az est házigazdája ezúttal Gundel Takács Gábor volt, a díjazottak pedig az alábbiak:

  • Nagyszabású showműsor: Sztárbox (RTL);
  • Vetélkedő: Géniuszok Géniusza (ATV);
  • Reality: Az Árulók (RTL);
  • Gasztroreality: Séfek séfe (TV2);
  • Talkshow: Adom a napom (Viasat3);
  • Szórakoztató-ismeretterjesztő műsor: Tiltott zónák (Spektrum);
  • Zsűritag: Miklósa Erika (The Voice);
  • Női műsorvezető: Lékai-Kiss Ramóna (TV2);
  • Férfi műsorvezető: Till Attila (TV2);
  • Sorozat: Mellékhatás (RTL+);
  • Színésznő: Sztarenki Dóra (Mellékhatás);
  • Színész: Nagy Zsolt (Mellékhatás);
  • Női mellékszereplő: Básti Juli (Pepe);
  • Férfi mellékszereplő: Kálloy-Molnár Péter (Tündérkert).

A díjazottaknak gratulálunk, és további sok sikert kívánunk nekik a jövőben.

televizios_ujsagirok_dija_2024.jpg

Tegnap este díjazták a szakma legjobbjait... (Fotó: Internet)

Szólj hozzá!

Címkék: bejegyzés díj újságírás gondolatébresztő televízió eredmény teljesítmény repost celebcunami bulvárriadó


2024.03.27. 19:00 építészke

Hétvégén is jönnek "Balázsék"...

Az igazi rajongóknak egy remek hírrel kedveskedett néhány nappal ezelőtt a Rádió1. Közösségi felületeiken, ugyanis, megjelent, hogy a népszerű reggeli műsor immáron hétvégén is hallható lesz, igaz, nem élőben. Rákóczi Feri, Ráskó Eszter és Sebestyén Balázs minden szombat és vasárnap reggel 8.00-tól 10.00-ig lesz az éterben, hiszen jön a "Balázsék Weekend". A kétórás adásokban a héten még nem hallott extra anyagok kerülnek majd be, "amiről lemaradtál, amit újra meghallgatnál, vagy amit még nem is hallhattál". Szóval, az ébresztőórákat ezentúl hétvégén is aktivizálnia kell majd a rajongóknak annak érdekében, hogy kimaxolják kedvenceiket a Rádió1-en.

balazsek_uj.jpg

Ezentúl hétvégén is hallható lesz a népszerű trió a Rádió 1-en... (Fotó: Internet)

Szólj hozzá!

Címkék: hétvége függőség bejegyzés gondolatébresztő repost best of rádió 1 balázsék celebcunami bulvárriadó


2024.03.27. 09:00 építészke

Még mindig vezet az RTL...

Igaz, a címbéli megállapítás csak a főműsoridőre és a 18-49-es, valamint a 18-59-es korcsoportokra vonatkozik, a többi esetben - ugyanis - a TV2 maradt az vezető helyen. Ezúttal a Magyarország-Törökország labdarúgó mérkőzés tette fel az M4Sport-ot a nézettségi térképre, hírműsorok tekintetében pedig az RTL "Híradó"-ja eléggé elhúzott a 'Tények"-től. Hétköznap este a "Házasság első látásra" jobb számokat hozott a TV2-nek "Az ugrás"-nál, a 2. évadát kezdő "Hazatalálsz" azonban elmaradt a "Kincsvadászok" nézettségétől. Szombaton "A mi kis falunk" - szokás szerint - megnyerte az esti sávját, vasárnap pedig "A renitens" több nézőt ültetett a képernyők elé, mint az 1. évaddal debütáló "Next Top Model Hungary". Ezen a héten az RTL változtatott a hétköznap esti produkcióin, jövő héten pedig már ennek "hozadékát" is láthatjuk, elemezhetjük.

nezettsegi_adatok_illusztracio_3.jpg

Vegyes képet mutatott a nézettségi verseny a kereskedelmi televíziók között... (Fotó: Internet)

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 rtl nézettség bejegyzés kereskedelem gondolatébresztő televízió repost celebcunami bulvárriadó


2024.03.26. 14:00 építészke

Nem tudtak reggel felkelni Bochkor Gáborék...

A ma reggeli adás előtt nem sokkal jelent meg a rádióműsor Instagram profilján, hogy Bochkor Gábor és csapata ezúttal kicsit "tovább húzta a lóbőrt", így a hallgatók a legjobb pillanatokból kaptak ismét egy kis összeállítást 10.00-ig. A "best of" műsor előzménye - valószínűleg - az volt, hogy az ismert rádiós tegnap ünnepelte 60. születésnapját, amelyet alaposan megünnepelhetett, így volt oka a ma reggeli elalvásra. Bochkor Gábort - annak rendje és módja szerint - a kollégái és a hallgatók is felköszöntötték, a kerek évforduló pedig indukált egy másik eseményt is: május 22-én a Kongresszusi Központban lesz megtartva az az exkluzív születésnapi parti, amelyen a műsorvezető barátai kulisszatitkokkal, a pályafutását végigkísérő zenekarok, előadók pedig remek dalokkal érkeznek majd. Jegyek már kaphatóak a nem mindennapi és nem megismételhető eseményre.

bochkor_gabor_3.jpg

Ma reggel nem élőben készített adást Bochkor Gábor és csapata... (Fotó: Internet)

Szólj hozzá!

Címkék: születésnap bochkor gábor bejegyzés gondolatébresztő bochkor repost best of retro rádió celebcunami bulvárriadó


2024.03.25. 09:00 építészke

Next Top Model Hungary - 1. évad, 2. adás

Szobák kiosztása, beköltözések

Tegnap este folytatódott a TV2 modellkereső reality-je, amelyben a versenyzők az együttélés nehézségeivel szembesülhettek, miután a heti győztes kiosztotta mindenkinek a szobáját. Az igazi sokk azonban csak ezután következett, hiszen egy fodrászszalonban mutatták meg a lányoknak a tervezett külső átalakításokat, amelyben volt vágás, színezés, göndörítés, stb., Ez sok leendő modellnél "kiverte a biztosítékot", és meg szeretett volna hátrálni a kihívások elől. Végül mindenki elfogadta a sorsát, a megújult külsővel történt fotózás pedig visszahozta a versenyzők önbizalmát. Másnap egy táncteremben gyűltek össze a modell-jelöltek, ahol megtanulták a reality főcímének koreográfiáját, majd leforgatták a NTMH főcímét. Természetesen, ez sem ment zökkenőmentesen, Turi Lajos Péter megizzadt a lányokkal a betanítás folyamán. A forgatás négyes csoportokban zajlott, a legerősebb négyes automatikusan továbbjutott, a leggyengébb csapat egyik versenyzője pedig kiesett a versenyből. A forgatás végén Ördög Nóra elmondta a lányoknak, hogy melyik csapat tagjai izgulhatnak a másnapi döntés miatt. A zsűri egyesével elemezte a modell-jelöltek első profi fotóit a stúdióban, majd kiválasztották a heti győztest és a kiesőket. Így derült ki, hogy Papp Gabi teljesített a legjobban, míg két lánynak, Polgári Lédának és Keveházi Lilinek kellett elhagynia a szériát. Folytatása vasárnap este következik a TV2-n.

next_top_model_hungary_logo.jpg

Két modell-jelöltnek kellett elhagynia a versenyt tegnap este... (Fotó: Internet)

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 reality modell bejegyzés gondolatébresztő repost celebcunami bulvárriadó nexttopmodellhungary ntmh


süti beállítások módosítása