HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2018.05.03. 16:28 építészke

Így készül egy szelfi...

Sokan megmutatták már a nagyvilágban, hogyan készül egy szelfi. Volt már ennek tragikus következménye is, de komikus is, természetesen. Ezúttal színészi oldalról láthatjuk, hogyan kell magunkat (és társainkat) lefotózni. A Játékszín társulata nyáron a Siófoki Színparton lesz látható, ennek a sajtótájékoztatója volt ma reggel. Nagy Sándor a saját közösségi oldalán meg is osztott egy fotót erről, amelyen a kollégáinak egy részével látható. Ezen a képen nincs semmi meglepő, mindannyian boldogok, mosolyognak a bejelentés okán. (Valóban nem is lehet meglepő ez, hiszen egy színész mégiscsak örül annak, gondolom, ha játszhat a közönségének - évszaktól függetlenül). Lévay Viktória is feltöltött egy fényképet az ő felületére, amelyen az látszik - kicsit távolabbról -, hogy hogyan is készülhetett a Csonka András által "megkomponált" fotó. Kicsit beszédesebb ez az előzőnél, hiszen jóval többet mutat mindenkiből. Csak egy példa: az első képen nem látszik, hogy igazán "strandosra" vette az öltözködését Csonka András, a másodikon azonban erre is fény derül. A többi azonosságért vagy különbségért tüzetesebben is szemügyre lehet venni a szereplőket. Ettől függetlenül, úgy gondoltam, megosztok ezúttal én is egy kis érdekességet a közösségi média világából... (Értelemszerűen, ezúttal két fénykép tartozik a bejegyzéshez.)

a_jatekszin_kitelepul_a_siofoki_szinpartra_2018-ban_1.jpg

a_jatekszin_kitelepul_a_siofoki_szinpartra_2018-ban_2.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: média fotó közösség bejelentés közönség színész boldogság bejegyzés mosoly csonka andrás érdekesség oldal strand felület siófok szereplő sajtótájékoztató megosztás kolléga játékszín lévay viktória szelfi


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr5413889886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása