HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2017.09.25. 19:17 építészke

Van az a pénz...

Ez sok mindenre igaz, például a reklámokra és az autókra. Ha pedig az autók reklámozásáról van szó, akkor következzen két példa ebben a témakörben.

Az egyik Sebestyén Balázsról szól, akkor manapság a saját magáról elnevezett reggeli műsor egyik gazdája. Pontosabban, a gazdája (karaktere szerint, túlnyomórészt, gizdája is) ő a műsornak, Jani és Feri untermannok a székekben. Ez Janiról könnyebben elképzelhető, Feriről kicsit nehezebb. De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy az origo.hu egyik korábbi cikke alapján, Balázs nagy környezetvédő lett. Mivel kétgyermekes apukaként fontos neki a jövő nemzedék (és úgy egyáltalán a jövő, amely miatt, azt gondolom, bizonyos szempontok szerint, nem nagyon kell izgulnia), ezért egy környezetbarát autó nyergébe szokott pattanni. Ahogy ő fogalmaz, átértékelte az életét (és, nyilván, az autóját is, persze), és emiatt hozta meg ezt a döntést. Állítólag, hibrid-szakértővé vált (ez, gondolom, olyan, mint, amikor valaki éveket tanul egy mesterképzésen valahol), és ezért döntött egy Lexus RX hibrid crossover mellett. Családi autó gyanánt. Nem rossz. Sokaknak, persze, luxus a Lexus. Lehet, hogy én is hibrid-szakértő leszek, hátha, csurran-cseppen egy ilyen autó az én fenekem alá is.

sebestyen_balazs_lexus.jpg

Aztán hallgatom a rádiót (pont "Balázsék" mentek reggel), amikor Hajós András egy BMW-t reklámoz. Nem csoda, hogy elmondja a spot-ban, neki is fontos a megbízhatóság és a kényelem (jelzem, kinek nem az), ezért döntött ezen típus mellett. Szép dolog is a szponzorautó. Ha már műsora nem sok van, és Papp Szabi is kitúrta vasárnap esténként a "Sztárban sztár"-ból, élni kell valamiből. Menni kell valamivel, ha hívják. Ha hívják. Szóval, ő is "eladta" a lelkét a megbízhatóság és a sokmilliós autók oltárán. Ez nem baj, de jelezném bátortalanul, hogy az én szívem egy része is eladó ebből a szempontból. Hátha...

Szólj hozzá!

Címkék: reklám origo család autó pénz műsor luxus hajós andrás sebestyén balázs sztárban sztár


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr3512895298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása