HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2014.08.15. 06:29 építészke

MI LETT VELE??? - Egy botrány-hősnő tündöklése és bukása...

Folytatván egy régebben megkezdett rovatot, ezúttal a sokak által meg nem értett Fehér Anettel foglalkozom... Akárcsak az egyik bulvárlap, én is azt kérdezem: mi lett vele???

Fehér_Anett.jpg

Nos, remélem, a kérdés feltevése nem sértő a hölgyre nézve, és abban is bízom, hogy az "anettezés" miatt nem fog beperelni... Azzal fenyegette meg - ugyanis - egyszer Havas Henriket, hogy abban az esetben, ha nem Anettkának fogja hívni, akkor bepereli... Nyilván, szőröstül-bőröstül, és nyilván, meg is nyerte volna ezzel a pert... Nos, én sem "anettkáznám" az egykoron szebb napokat megélt műsorvezetőt, aki 12 éve az akkor még létező Budapest Televízióban dolgozott... Azt sem értették sokan, hogyan tud a felszínen maradni a fent nevezett csatorna, Fehér Anett polgárpukkasztó, néha botrányos viselkedése azonban végleg kiverte többeknél (természetesen) a  biztosítékot... Noha, a televízió nem volt országosan fogható, a hölgy megnyilvánulásai - szájhagyomány útján - azzá tették... Senki sem tudta, honnan jött, mi a foglalkozása, csak azt láthatták a kíváncsiak, hogy pucéran, legfeljebb egy szál bőrkabátban vezette műsorait... Együtt tornázott Csala Zsuzsával és Sáfár Anikóval, és késő éjjel néhány vicces (?) nézője felhívta őt, miközben szellentettek a telefonba... Ezek után mondja valaki, hogy nem az volt a televíziózás csúcsa!!! Aztán kiderült, hogy édesanyja laborasszisztens, édesapja műszerész, és egy Salgótarján melletti (az a város is ontja magából a tehetségeket - ld. még Gáspár Győző) kis faluban nőtt fel... Orosztanári diplomát szerzett, majd a fővárosba indult szerencsét próbálni... Amikor feltűnt a Budapest Televízióban, a szülei egyáltalán nem voltak rá büszkék... Egyik valóságshow-jában a leszbikusnak mondott Kőszegi Napsugárnak kerestek szüzesség-elvesztő partnert a nézők között, de megemlíthető még a hölgy legnagyobb dobása, amely az "Anettka Space Projekt" nevet viselte... Emlékszik még valaki arra, amikor Tomi a kapszulából jelentkezett, amelyben Fehér Anett - állítólag - meghúzta magát kozmosz-látogatása idején??? Na, ugye, az érték az mindig érték marad... Mert egy vadászgéppel - állítólag - megjárta az űr alsóbb régióit, és nyolc percen át volt a súlytalanság állapotában (mondjuk, ezért kár felmenni az űrbe, elég hozzá nagyobb mennyiségű tömény alkohol - lesz ott súlytalanság, ihaj-csuhaj!!!)...

Karitatív tevékenységet is folytatott, mert 2004-ben létrehozta az "Anettka Segélyalap"-ot, amelynek keretében rossz anyagi helyzetben lévő közszereplőknek nyújtott segítséget... Az első rászoruló Antal Imre volt, rajta is segített a műsorvezető... Érdekesség még, hogy egy 50 m2-es sziget szintén viseli a nevét (Anettka Island - nem meglepő) az óceániai Palau-ban... 2006-ban férjhez ment Forgács Rezsőhöz, aki két évre rá meghalt (összefüggés a két esemény között nem mutatható ki)... Az öröksége körül kialakult huzavona miatt többször szerepelt a bulvár-újságok címlapjain, és - állítólag - Csala Zsuzsával is voltak rendezetlen anyagi ügyei... Öt éve teljesen visszavonult, és immáron hosszú hajjal lehet vele találkozni Budapest utcáin séta közben... Legtöbbet egy budai kutyakozmetika környékén fordul meg, ahová házi kedvencét hordja... Furcsa személyiség a hölgy, az biztos... Bár, remekül beleillik a "keresem-az-utam-de-nem-találom-ezért-vetkőzöm-a-tévében" kategóriába... Már csak az a kérdés, mennyire bánta meg fiatalkori (?) ballépését... Hiszen az űr-projektre és a szellentős telefonálásra még akkor is emlékezni fognak, amikor ő már régen el lesz felejtve... Egyébként, nem értem, mire volt annyira büszke, bár, a Budapest Televízió akkori felhozatalában üde (?) színfoltnak is tekinthették a nézők... Kiszel Tünde is ott "butáskodott", amíg tudott, és ilyen húzónevek után csodálkozik valaki, hogy megszűnt az a csatorna??? Mert én nem... És azon sem csodálkozom, hogy Fehér Anett eltűnt a süllyesztőben... Nem volt ő több, mint egy exhibicionista tanárnő, aki a maga tehetségtelenségét próbálta ellensúlyozni a polgárpukkasztással... És, valljuk be, ideig-óráig kíváncsiak erre a nézők, aztán már a bőrtanga is édes kevés az érdeklődés fenntartására... Ha esze volt a hölgynek, akkor félretett magának a megélhetésére egy szabad szemmel jól látható összeget (tőzsde, befektetések, stb.), ha nem, akkor még az is lehet, hogy pályázni fog a saját segélyalapjához apanázsért... Na, ezt nem lehet kívánni neki, még akkor sem, ha valakit kifejezetten irritált a jelenléte a televízió képernyőjén, anno... Ma vannak sokkal irritálóbb egyéniségek, elég csak bekapcsolni a készüléket esténként...

A végére pedig egyetlen intelem az olvasóknak: nem fenyegetésképpen írom, de jövök én még divatba...

21 komment

Címkék: újság bulvár botrány antal imre havas henrik műsor kiszel tünde televízió közszereplő csatorna házasság vetkőzés örökség fehér anettka súlytalanság csala zsuzsa képernyő sáfár anikó kőszegi napsugár forgács rezső


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr546602603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.08.15. 12:44:23

érdekel valaki, hogy mi lett vele?

polyvinyl · http://beszelomajom.blog.hu 2014.08.15. 13:02:21

"Noha, a televízió nem volt országosan fogható, a hölgy megnyilvánulásai azzá tették... "

Országos televízióvá?

polyvinyl · http://beszelomajom.blog.hu 2014.08.15. 13:03:10

"Együtt tornázott Csala Zsuzsával és Sáfár Anikóval, és késő éjjel felhívták őt, miközben szellentettek a telefonba... "

Csala és Sáfár felhívták Anettkát, és beleszellentettek a telefonba?

polyvinyl · http://beszelomajom.blog.hu 2014.08.15. 13:06:10

"Orosz tanári diplomát szerzett,"

Orosztanárit, seggfej.

Nem Oroszországban kiadott tanárit, hanem Magyarországon kiállított orosztanárit.

polyvinyl · http://beszelomajom.blog.hu 2014.08.15. 13:07:32

"Aztán kiderült, hogy édesanyja laborasszisztens, édesapja műszerész, és egy Salgótarján melletti (az a város is ontja magából a tehetségeket - ld. még Gáspár Győző) kis faluban nőtt fel..."

A te szüleid honnan származnak, mit dolgoznak, gyökérke?

polyvinyl · http://beszelomajom.blog.hu 2014.08.15. 13:08:51

"Mert egy vadászgéppel - állítólag - megjárta az űr alsóbb régióit, "

Ezzel szemben te azt tudod felmutatni, hogy... Mit is?

polyvinyl · http://beszelomajom.blog.hu 2014.08.15. 13:10:50

"És azon sem csodálkozom, hogy Fehér Anett eltűnt a süllyesztőben... Nem volt ő több, mint egy exhibicionista tanárnő"

Bezzeg te, kedves poszter :)

Én úgy tudom, Anettka szépen keresett a hozzád hasonló buta embereken, majd a pénzből vállalkozásba kezdett, a média világán kívül.

polyvinyl · http://beszelomajom.blog.hu 2014.08.15. 13:14:58

Az gondolom, véletlenül maradt ki a pompás összefoglalóból, hogy Anettka az utolsó percig ápolta fiatalon elveszített, súlyos beteg férjét.

Patreides · patreides.blog.hu 2014.08.15. 13:49:50

A Szív TV-ben kezdett, amúgy.

Netuddki. 2014.08.15. 14:36:08

Ez most valami megemlékezés? A "köz" tévé megemlékezett róla?

építészke 2014.08.15. 14:38:14

@polyvinyl: Helló, PVC!

Kommentjeid érdemi része javítva, a többi megy a levesbe...

Boom74 2014.08.15. 14:40:38

polyvinyl: Te valami "én mindent jobban tudok" értelmiségi lehetsz, vagy talán anettka (így direkt kisbetűvel) maga, ha ennyire lelkedre vetted ezt a posztot :) A polgárpukkasztás egyébként ma lett nagy divat (ld. Édes élet), de amit anno szegény anettka művelt a média világában az vérciki volt szerintem is. Komolyan mondom, volt hogy már nekem volt kellemetlen. Nyugi, nem néztem sokáig, de néha kapcsolgatás közben odatévedtem!

htonyo 2014.08.15. 14:46:51

Építészke! Nem kívánom leminősíteni a kétkezi munkásokat, tehát, amondó vagyok, még kőmívesnek is gyatra lennél, nemhogy építésznek! Bár, rajtad kívül, jónéhány taplóval találkoztam már, az építészek, vagy az építők között. De műveletlen egyénnel mint te, kevéssel.

maxval a bircaman · http://maxval.co.nr 2014.08.15. 14:52:46

Pókerezni kezdett. S sikeres játékos lett. Kifejezetten jól játszik, tehetséges játékos.

Macropus Rufus 2014.08.15. 15:22:12

nos kedves blogger, a tények kedvéért:
orosz-történelem szakos tanár volt.

De azt nem értem, hogy miért nem nézel el a Wiki oldalára? :o

http://hu.wikipedia.org/wiki/Fehér_Anettka

Paraphone 2014.08.15. 17:01:00

Ennél viszont... kevés irritálóbb dolog van... az írásos kommunikációban...
Jujj, de sejtelmes vagyok... minden mondatom az... értitek, lennének itt még dolgok... amiket inkább el se mondok...
Rettenetes...

béla a görög (törölt) 2014.08.15. 17:14:32

A médiáról, annak színvonaláról és tehetségről/büszkeségről/kihaénnemől/egoról:

- 5 éve még volt előfizetésem/tévém ma már nincs.
Lehet hogy anettka egy exhibicionista süllyesztőbe való személyiség volt, de őt még tudtam ki volt, de hogy kik vannak ma arról már fogalmam sincs.

ideasz 2014.08.15. 17:35:31

Gondolom a Rezső hagyott némi zsét, azzal eléldegél

Le Orme 2 2014.08.15. 17:56:57

és egyébként, B I elhunytát sem mondta be a köztévé, akkor mér csodálkozol, hogy Anettről se tudósít?

Behajtó70 2014.08.15. 21:35:44

Ki írta ezt a fikázó moslékot? És miért pont most húzta elő? Egyébként az megvan, hogy a végsőkig ápolta súlyos beteg férjét? Az is megvan, hogy a fingós betelefonáló eset pont a hívó felet minősíti? Nem lehet az sem magasabb színvonalon, mint eme majti vagy mifasz blog szerzője.

Carradine a gardróbszekrényben 2014.08.16. 02:53:14

Én inkább a műsorvezető-társát, Haligali Petrát szerettem volna megbaszni...
süti beállítások módosítása